NIKOLINU PIŠEK SAČEKALO OVO ISPRED VRATA Voditeljka prolazi kroz težak period, nakon drame sa svekrom, sačekalo je ovo (FOTO)
E stock

Nikolina Pišek objavila je na Instagramu kako je dirljivo pismo i buket cveća dobila od komšija. U poruci koju su joj napisali, oni su joj poželi puno sreće, snage i borbenosti u životu. Zahvalili su joj se što je bila predivna komšinka i rekli su kako su kroz kratko vreme koliko im je bila komšinka u njoj prepoznali najlepše ljudske osobine.

Pročitajte još: Marko Jarić LJUBIO je ove lepotice: Sve su ličile JEDNA na drugu, a sa jednom je malo falilo da ode pred OLTAR!

- Neka vam ovaj skromni buketić ulepša preostale dane ovde - napisale su joj komšije na kraju pisma.

NIKOLINU PIŠEK SAČEKALO OVO ISPRED VRATA Voditeljka prolazi kroz težak period, nakon drame sa svekrom, sačekalo je ovo (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka je nedavno ostala bez suprug Vidoja Ristovića sa kojim ima ćerku Unu i poslednjih nedelja mediji intenzivno pišu o nesuglasicama između Nikoline i Vidojevog oca.

Nikolinin svekar, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof istupio je nekoliko puta u javnost i navodio kako ona želi samo novac, te je rekao kako joj je često slao pare, ali i to da se ona zanima za podelu imovine, nakon Vidojeve smrti.

PONOSIM SE SVIME ŠTO SAM RADIO U ŽIVOTU! Vanja Milošević za Alo! o aferi sa studentkinjom i nasilju u porodici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading