PONOSIM SE SVIME ŠTO SAM RADIO U ŽIVOTU! Vanja Milošević za Alo! o aferi sa studentkinjom i nasilju u porodici
Foto: Massnori Josida

Zabrana abortusa u Americi jedna je od glavnih tema širom sveta, a novi zakon o ženskom telu prokomentarisao je i ginekolog Vanja Milošević, koji je svojim stavom na sebe navukao gnev glumice Tamare Aleksić.

Pročitajte još: Ovo je MLAĐI brat Vojina Ćetkovića: Neverovatno LIČE, ali vodi POTPUNO drugačiji život od glumca

Naime, nakon što je izjavio da je abortus muško pitanje, dečko Snežane Đurišić razbesneo je glumicu, koja je potom iznela šokantne tvrdnje i otkrila da je Milošević navodno napravio dete studentkinji, kao i da je bio optuživan za nasilje u porodici.

PONOSIM SE SVIME ŠTO SAM RADIO U ŽIVOTU! Vanja Milošević za Alo! o aferi sa studentkinjom i nasilju u porodici

Foto: Massnori Josida

 

„Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je doktor Vanja Milošević, s kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna“, napisala je glumica na svom Instagram profilu.  

„Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude. Kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna deca su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urađen kasapski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava“, dodala je ona.

Tim povodom pozvali smo ginekologa da bi objasnio da li su optužbe mlade glumice tačne.

PONOSIM SE SVIME ŠTO SAM RADIO U ŽIVOTU! Vanja Milošević za Alo! o aferi sa studentkinjom i nasilju u porodici

YouTube/ Printscreen

 

- Ne želim da se bavim ovakvim temama, lekar sam 33 godine, i to veoma uspešan. Nisam rijaliti učesnik, ispod časti mi je da se sa svakakvima valjam u blatu. Ponosim se svime što sam radio u životu, a veoma je proverljivo da li je protiv mene vođen bilo kakav postupak. O medicini ću uvek rado pričati, jer mi je to struka i obaveza, a ovakvima ne želim da dajem prostora da se kače na moje ime - rekao je Vanja za Alo!.

Snežana: Vanja me ispunjava

Nedavno je u javnosti odjeknula vest da je ginekolog prevario pevačicu, a Snežana je otkrila da je navodna ljubavnica njenog partnera zapravo njena rođena sestra.

- U pitanju je moja rođena sestra, bila sam i ja pored, ali je neko isekao fotografiju da bi ispalo da me Vanja vara. Ja sam srećna žena, imam osobu koja me ispunjava i koja mi je podrška - rekla je Snežana tada.

VUČIĆ ODLIKOVAO MILOŠA BIKOVIĆA Poznatom srpskom glumcu uručen orden Karađorđeve zvezde

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lelica

29.06.2022 08:26

Čega se pametan stidi, budala se ponosi. U ovom slučaju agresivna budala. Žalosno. Bolje mu je da ćuti. O njemu se dosta lošeg zna. A Snežani, ako odgovara, u redu. To je njen život.