URAGANKE NA NAS GLEDAJU KAO NA MLAĐE SESTRE Naslednice ženske grupe "Hurricane" za Alo! otkrivaju sve o planovima u budućnosti
Foto: Dejan Briza

Domaći šou-biznis sve više počinje da podseća na svetski, a tome u prilog ide i lansiranje jedne nove tinejdž ženske grupe, čiji su muzika i koncept namenjeni najmlađoj publici.

Bojana Radovanović (17), Lara Grbić (16), Milica Runjo (18) i Jovana Radić (19) članice su „Harikejn junior“ grupe koja predstavlja naslednice, zapravo podmladak „Harikejn“ koju još uvek čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

Četiri tinejdžerke okupile su se pre dve godine, a zvanično postoje godinu dana. Zajedno su imale časove pevanja, plesa i glume kako bi se u što boljem svetlu predstavile regionalnoj publici. U sklopu projekta postoji i njihov zajednički vlog, na kojem njihovi najmlađi fanovi mogu da prate detalje iz njihovog privatnog života.

URAGANKE NA NAS GLEDAJU KAO NA MLAĐE SESTRE Naslednice ženske grupe

Foto: Dejan Briza

 

- Velika nam je čast i neverovatan izazov i zadatak biti podmladak „Harikejn“. Ivana, Sanja i Ksenija nisu bilo ko i ostavile su veliki pečat na našoj sceni. Ponosne smo što smo baš nas četiri izabrane za ovaj projekat - kažu devojke na početku razgovora, i navode da Jovana nedostaje jer je na moru. Osvrću se na neminovnost da ih porede sa svojim starijim koleginicama.

URAGANKE NA NAS GLEDAJU KAO NA MLAĐE SESTRE Naslednice ženske grupe

Foto: Dejan Briza

 

- Na početku su nas poredili sa starijim „Harikejn“ sastavom, ali onda smo objasnile da mi nismo one, da ne želimo da budemo one i da je baš zato nas četiri a njih je tri. Ipak nas upoređuju, a i mi se međusobno poredimo u šali. Lara je najviše kao Sanja jer je crna i peva džez, za mene kažu da sam Ivana, a Bojana i Jovana se podele kada je koja Ksenija - kaže Milica za Alo!.

URAGANKE NA NAS GLEDAJU KAO NA MLAĐE SESTRE Naslednice ženske grupe

Foto: Dejan Briza

 

Devojke su oduševljenje svojim starijim koleginicama i o njima imaju samo reči hvale.

- Upoznale smo ih, one su divne devojke. Podržavaju nas i bukvalno nas doživljavaju kao mlađe sestre. Rekle su nam da budemo svoje, da se ne obaziremo na loše komentare i da idemo ka cilju koji smo zacrtale. Pričale su nam da su i one prošle kroz sve ovo što mi prolazimo i da nas razumeju - kažu Bojana, Lara i Milica.

Prvi nastup na Sunčanim skalama

„Harikejn junior“ imaće svoj prvi nastup na festivalu „Sunčane skale“ u Herceg Novom. One će nastupiti na „Večeri novih zvijezda“ i izvešće pesmu „Bandita“.

- Spremamo se za naš prvi nastup, uzbuđene smo i imamo neku vrstu pozitivne treme - rekle su Lara, Bojana i Milica.

SRAM JE BILO SVOG IMENA I KARIJERE Milica Pavlović više nije mogla da ćuti, pa se oglasila nakon skandala sa Anom Nikolić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading