ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Nikolina Pišek pakuje kofere i odlazi sa Balkana nakon iznenadne smrti supruga, ovo su svi detalji
E stock

Nikolina Pišek suočila se sa iznenadnom smrću supruga Vidoja Ristovića s kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju, a voditeljkino zdravstveno stanje se iz dana u dan pogoršava.  Zbog nemogućnosti da se oporavi, ali i želje da pobegne od pritiska porodice i javnosti, stopirala je radove na porodičnoj vili u Zagrebu i rešila da se preseli u Evropu, saznaje Alo!.

Pročitajte još: Ela Dvornik nosila RIZIČNU haljinu, a svi su mislili da nema GAĆICE: Nikada nećete moći da pogodite o čemu je REČ, evo kako nas je sve prevarila!

Kako naš izvor navodi, Pišekova već danima razmatra koji evropski grad je idealan za nastavak školovanja njihove ćerke kako bi se preselile pred kraj letnjeg raspusta.

- Nikolina je iz dana u dan sve gore, njeno psihičko stanje se naglo pogoršalo, a počela je i da gubi kilograme. I to malo hrane što pojede, ona povrati. Zbog svega što joj se desilo donela je odluku da uradi nešto za sebe i svoje ćerke. Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih ćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje - otkrio je izvor, i dodao da će prodati nekretnine koje ima u Hrvatskoj ukoliko se ukaže prilika da kupi porodičan dom u Evropi.

Alo

 

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvek je želela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene - naveo je izvor, koji je potom otkrio da Nikolina razmatra tri evropske zemlje.

- Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, posle čega je po savetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lepu budućnost za njenu ćerku - zaključuje izvor za Alo!.

Alo

 

Živećeš u meni dok sam živa

Iako slomljena gubitkom, voditeljka se nedavno javno oprostila od bivšeg supruga.

- Neki susreti se nikada ne dočekaju. Ali, i ovako sam bogata. I svi mi zajedno. Bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. Putuj i ne brini - napisala je Nikolina uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju.

BEZOBRAZLUK! Snežana Đurišić prvi put progovorila o pričama da je partner vara: Žestoko ću se pobuniti i izboriti za svoju privatnost!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading