SITUACIJA JE ALARMANTNA Prijatelji Nikoline Pišek zabrinuti, evo šta su je savetovali da uradi nakon što je saznala šok detalje sa obdukcije
Alo

Nikolina Pišek ni mesec dana od iznenadne smrti svog supruga Vidoja Ristovića ne može da dođe sebi od bola i šoka. Iako je zbog svojih ćerki, koje su joj trenutno jedina uteha, pokušala da nekako prebrodi tragičan gubitak, u poslednje vreme ju je sve stiglo, te je neutešna danima.

Naime, Nikolina Pišek je navodno posebno bila užasnuta rezultatima Vidojeve obdukcije, za koju je čula upravo od novinara.

E stock

 

- Vest da je Vidoje preminuo i način na koji se to desilo je Nikolinu u prvom momentu toliko šokirala da ona nije znala gde se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentarisali da ne izgleda kao klasična ucveljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je ćerka velika uteha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Mnogo joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da sada nema na koga da se osloni, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ - priča izvor.

- Njene prijatelje najviše plaši što svaki dan gleda slike Vidojevog groba, kao i njegove sahrane i cveća koje su ožalošćena porodica i prijatelji doneli na sahranu. Odmah nakon sahrane, kada se sama vratila na grob svog supruga, Nikolina je zatražila od prijatelja koji ju je držao za ruku da ne padne da fotografiše cveće i vence njenim telefonom, kako bi imala te fotografije.- Ona stalno gleda te slike venaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi uopšte time da se bavi. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja - završava izvor.

Alo

 

Podsetimo, Nikolinin suprug Vidoje preminuo je usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, kao i da je bio u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom lekova iz grupe sedativa, što su pokazali rezultati obdukcije Instituta za sudsku medicinu.

LEPA BRENA I SENIDAH ZAJEDNO U PROVODU Luksuz i glamur sa svih strana, pevačice istakle bujne obline, a evo i koji pevač im pravi društvo

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading