ZAHVALJUJEM SE NA PAŽNJI Prvo Konstraktino oglašavanje nakon prolaska u finale, evo šta sada radi u Torinu (VIDEO)
Printscreen

Nakon polufinala među članovima naše delegacije nije bilo slavlja, već je Konstrakta, zajedno sa ostalim takmičarima narednog jutra nastavila sa probama i pripremama za finalno veče.

Pevačica Ana Đurić Konstrakta oglasila se sada sa jedne od tonskih proba i pozdravila sve svoje fanove.

ZAHVALJUJEM SE NA PAŽNJI Prvo Konstraktino oglašavanje nakon prolaska u finale, evo šta sada radi u Torinu (VIDEO)

Printscreen

 

Samo da vam se javim sa 88. probe. Evo čuje se Englez u kabini pored. Ne stižem da čitam poruke i nikome da odgovorim, ali se zahvaljujem na pažnji – rekla je Konstrakta u nekoliko sekundi, te je dodala:

Pročitajte još: Sa 8 godina ih TERAJU na BOTOKS, a sa 3 u SOLARIJUM: Smrt misice Kajlije Pouzi je uzdrmala svet, ovako MAJKE guraju decu u ŠOUBIZNIS zbog para

Dala sam jedno 700 intervjua, oni pitaju isto, a ja odgovaram sve isto. Setila sam se malo, vratio mi se engleski iz petog, šestog razreda, mogu da sastavim malo kompleksnije rečenice - objasnila je.

Konstrakta je sinoć u Torinu nastupala pod rednim brojem tri, a u finalu će se takmičiti pretposlednja, odnosno 24. Izazvala je pravo oduševljenje među publikom, koja je zajedno sa njom tapšala, a samim tim je povećala svoje šanse za pobedu. Naša predstavnica je sa 10. mesta na kladionicama, skočila na osmo.

NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading