NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije
Alo/ilustracija

Menadžer pevačice Kaje Ostojić, Duško Banjac, i Nikola Anđelić, unuk pevača Ere Ojdanića, koji su uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara, saznaje "Blic".

Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade, takođe je priznala krivicu i osuđena je na 15 meseci zatvora, uslovno 4 godine i 500.000 dinara.

NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije

Printscreen/Premijera

 

Sada se tim povodom oglasio Era Ojdanić koji ne želi da plati kaznu unuka Nikole Anđelića koji je odmah na početku razgovora citirao svoju pesmu.

- Sve što sam stek'o, potrošiće neko. Ništa još nisam saznao o unuku i njegovoj presudi, kao ni o tome da je izašao iz zatvora. Trenutno imam devojku iz Zaječara i moram novac da trošim na nju, tako da unuku ne planiram da platim kaznu od 400.000 dinara. Neka sam plati za svoje postupke, sam je kriv. Ako je džentlmen, neka odsluži kaznu više od 14 meseci zbog svega što je uradio - poručuje Era Ojdanić za "Blic".

Da podsetimo, starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gde su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije

Foto: Alo/ilustracija

 

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Pročitajte još: Pevačica napokon otkrila ZNAČENJE umetničkog imena, spojene su DVE stvari: Evo kako je nastalo Konstrakta od Ana

Devojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Dajana Tripunović i druge devojke. Protiv svih devojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bekstvu, piše pomenut medij.

NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije

Printscreen

 

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu deo javnog sveta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na delu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svedok - navodi izvor.

NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije

Printscreen

 

Makroi Duško i Nikola navodno duže vreme žive zajedno u ljubavnoj zajednici.

- Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vreme radio kao menadžer. Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vreme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se devojkama samo preko poziva, retko poruka, prosledi adresa gde i kada da se nađu s klijentima - priča izvor za gorepomenut medij.

UBEĐENA JE U NJEN USPEH Sara Jovanović odlučna: Konstrakta pobeđuje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading