ZBOG DECE MORAMO DA BUDEMO U DOBRIM ODNOSIMA! Jovana Pajić progovorila o razvodu, pa otkrila kako su njihove ćerke to podnele
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jovana Pajić ukljičila se direktno sa Kopaonika nakon nastupa Dina Merlina, pa progovorila o svim aktuelnostima iz života. 

- Ovo je bio lep povod da dođemo, sutra počinje normalan život, škola, sve... Deca nisu ovde, dolazile su sa mnom ranije - priča Jovana.

Ona se osvrnula i na svoje ćerke:

- Škola kao škola, bitna je rutina iz toga ne sme da se ispadne. Prezadovoljni smo ocenama, korona je uticala na njih, istraumirale su se, ali sve je u redu - priča pevačica.

ZBOG DECE MORAMO DA BUDEMO U DOBRIM ODNOSIMA! Jovana Pajić progovorila o razvodu, pa otkrila kako su njihove ćerke to podnele

Printscreen

 

Jovana je nedavno uslikana na nastupu svog bivšeg supruga Saleta Tropiko sa decom, a ovom prilikom otkriva u kakvom su odnosu nakon razvoda.

- Sve što izađe loše na videlo, izađe od aktera te priče i tu deca najviše trepe. Mi zbog dece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese dece. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom decom otići na koncert njihovog tate - dodaje Pajićeva.

- Deca znaju sve, decu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije. Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata srećni i deca su srećna - zaključila je Jovana Pajić u emisiji "Premijera-vikedn specijal".

DAO MI JE NADU POSLE PRVE BIOPSIJE Tina Ivanović imala tumor i tri operacije, pa dala jedan važan savet svima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading