DAO MI JE NADU POSLE PRVE BIOPSIJE Tina Ivanović imala tumor i tri operacije, pa dala jedan važan savet svima!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Tina Ivanović otvoreno je pričala o problemu koji je imala i dala apel ženama.

Kako se danas obeležava nacionalni dan borbe protiv raka dojke, koji je svojevremeno imala i Tina, ona se sada prisetila tog perioda.

- Pričamo danas o raku dojke i preventivi, ja sam slučajno otkrila da imam neke promene u dojci. Sva moja sreća jeste u tome što sam se na vreme pregledala, i ovo je moj apel za sve žene, za sve ljude, da se kontrolišu na vreme, jer sve što se na vreme otkrije, to se i izleči - ističe na samom početku Tina u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", pa nastavlja:

DAO MI JE NADU POSLE PRVE BIOPSIJE Tina Ivanović imala tumor i tri operacije, pa dala jedan važan savet svima!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imala sam tri operacije, ali hvala dragom Bogu, sve je u redu. Sve se na vreme otkrilo, bio je dobroćudni tumor, iako su mi u početku rekli da je zloćudni u pitanju, ali se na kraju ipak ispostavilo da je dobroćudni, na moju veliku sreću. Treba imati poverenja u svog doktora i to je ključna stavka do izlečenja, i ovim putem puno pozdravljam svog doktora, koji je divan čovek i imala sam potpuno poverenje u njega. Davao mi je nadu posle prve biopsije, kad smo dobili rezultati i ispostavilo se da je benigno, svi smo danuli dušom. Sada sam, opet kažem hvala Bogu, potpuno zdrava, prava, evo vidite, lepa, prelepa.

POZNATI OTKRILI KADA SU PRVI PUT IMALI S*KS! Ona je samo bila radoznala, a pevač je šokirao: Morao sam da popijem da legnem sa Nadom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading