Jovana Pajić posadila japanske trešnje zajedno sa kandidatima na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ (FOTO/VIDEO)
Alo

Šetalište duž 25.maja bogatije je za 17 sadnica japanske trešnje, koje je obezbedila Jovana Pajić iz ličnih sredstava, a koje je posadila zajedno sa kandidatima na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Đorđem Todorovićem, Dejanom Kesarom i Nemanjom Joksimovićem.

Jovana Pajić je navela da je poželela baš na 25.maju da posadi drvored japanske trešnje, kako bi mogla sa svojom decom da prošeta i da im pokaže prelepe krošnje.

Iako je sada u pitanju 17 stabala, i jedno stablo kada se posadi je već pomak ka izlečenju naše planete. Kao pojedinci možemo da promenimo stvari, a tek kada smo zajedno možemo sve, naglasila je Jovana Pajić.

 
Naša je želja da ulažemo i da podstičemo zelene investicije, reko je Đorđe Todorović i dodao da je naša misija čista, zdravija i lepša Srbija.

Samo zajedno možemo da sačuvamo našu prirodu, da sačuvamo našu životnu sredinu za generacije koje dolaze, smatra Todorović.

Prema njegovim rečima kao i ovo drvo, stabilno i sigurno i Srbija raste i ide u visine, a dela govore da možemo da ispunimo naše snove, jer zajedno možemo sve, zaključio je Todorović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading