Ana Bekuta sa unukom
Foto: Printscreen/Petar Đorđević za Story

Da je porodica stub i oslonac, te da je u teškim životnim situacijama jedina uteha, dokazali su unuci Ane Bekute, koji su svojoj babi prvi pritekli u pomoć i pružili podršku, ljubav i razumevanje nakon smrti njenog dugogodišnjeg emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Naime, kako smo saznali, Sonja i Branko, deca Aninog sina Igora, od svoje babe se ne odvajaju ni na tren, a unuk je čak preduzeo i radikalne promene u svom životu i preselio se kod pevačice.

Ana Bekuta sa unukom

Petar Đorđević za Story

 

- Branko je veoma vezan za babu, ali je isto tako bio vezan i za Mrku koji ga je zvao svojim unukom i oslovljavao ga sa Bane. Budući da je on najviše vremena i pre provodio s Anom i njenim partnerom, logično je bilo da će njega Mrkina smrt najviše i pogoditi - ispričao je izvor za Alo!. Kako nam je još rekao, odluka da se preseli kod pevačice nije bila njena želja niti zahtev, već je sam osetio potrebu da joj se nađe i ne ostavlja je samu.

- Kada je Mrka završio u bolnici, a posebno od kada mu se stanje pogoršalo, Branko je spakovao svoje kofere i prešao u stan u kojem su donedavno živeli pevačica i političar - istakao je izvor za Alo!, i dodao:

- To nije učinio samo da bi je tešio u teškim momentima kroz koje je prolazila i kroz koje i dalje prolazi, već da bi mogao lakše da obavlja privatne i poslovne Anine obaveze, ali i da je vozi u bolnicu, na groblje... - ispričao je izvor za Alo!.

ANIN UNUK SE PRESELIO KOD NJE! Nakon Milutinove smrti, porodica folk pevačica se ne odvaja od nje, najveća su joj porška u teškim vremenima!

Foto: Ataimages

 

Kako nam je još rekao, jedina Mrkina želja i molba Aninim unucima pred smrt bila je da babu ne ostavljaju samu i da na nju paze do kraja njenog života. Svakako bi to učinili i bez amaneta koji im je ostavio, ali je s obećanjem koji su mu dali njihova odgovornost još veća.

- Milutin je kupio automobile i Sonji i Branku da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu... i da joj se nađu. Ali ne samo to, bitnije mu je bilo da nikud ne ide sama i da u svakom trenutku, kada njega više ne bude, zna da ona nije sama i da je pored nje neko njen. U njene unuke je imao najviše poverenja jer je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole - završio je izvor.

Prema našim saznanjima, Branko živi sa svojom babom oko mesec dana, a da li će se kasnije, kada ona dođe sebi od bola kroz koji trenutno prolazi, vratiti u porodični dom u Zemunu ili neće, ostaje da vidimo.

 Sahrana danas u 15 h u Aleji

Milutin Mrkonjić, bivši političar i partner pevačice Ane Bekute, biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Nekoliko sati ranije, u Skupštini grada, održaće se komemorativni skup njemu u čast. Prema nekim informacijama, na sahrani Milutina Mrkonjića očekuje se nekoliko hiljada ljudi, jer su socijalisti iz cele zemlje, čiji je političar bio počasni član, najavili svoj dolazak da bi ga ispratili na večni počinak.

MRKINA POSLEDNJA ŽELJA NIJE ISPUNJENA! Ana je zahtevala da njen partner bude sahranjen na ovom mestu, a evo ko se sa tim nije složio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading