MRKINA POSLEDNJA ŽELJA NIJE ISPUNJENA! Ana je zahtevala da njen partner bude sahranjen na ovom mestu, a evo ko se sa tim nije složio!
Alo promo

Ana Bekuta, pevačica i emotivna partnerka počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra, tražila je da bude ispoštovana njegova poslednja želja i da bude sahranjen u grobnici na Novom groblju, koju je svojevremeno kupio za suprugu Dašu i njega.

Međutim, prevagnula je želja SPS, koji je smatrao da je, zbog svega što je uradio za Srbiju, Mrkonjić zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

MRKINA POSLEDNJA ŽELJA NIJE ISPUNJENA! Ana je zahtevala da njen partner bude sahranjen na ovom mestu, a evo ko se sa tim nije složio!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ana je želela da se ispuni Mrkina želja, to ovih dana govore i sve njegove komšije sa Vračara, gde je živeo. Međutim, ona u tome nije uspela. Socijalisti su podneli zahtev za Aleju i tako je ta priča okončana - priča izvor pomenutog lista.

Podsetimo, pre sahrane, koja je zakazana za četvrtak po podne, u Skupštini Srbije će biti obavljena komemoracija, na kojoj će o životu i radu čuvenog Mrke govoriti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

ZAR JE MOGUĆE, DANO MOJA?! Suzani Mančić preminula bliska prijateljica, voditeljka potpuno slomljena ne može da dođe sebi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading