NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Ćerka Nataše Bekvalac objavila šokantan snimak i objavila pevačicinu najveću laž koju je dugo krila od javnosti!
Alo

Poznato je da je Nataša Bekvalac pobornik zdravog života i da se uprkos cigaretama trudi da održava vitku liniju, ona je krenula i na dijetu, ali njena starija ćerka Hana je otkrila nešto potpuno neočekivano.

Naime, Hana je snimila video u kome je pred svojom majkom Natašom pričala da pevačica obmanjuje svoje fanove na Instagramu i da se ne prodržava zdrave iskrane, kako to ističe.

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - rekla je Hana aludirajući na svoju majku koja je nemo gledala i pokrivala lice.

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac nedavno je ostavila cigarete, ali se nakon toga suočila sa viškom kilograma.

NJENI POGREŠNI POTEZI SKUPO SU JE KOŠTALI! Otkriveni pravi razlozi raskida Viktora i Sandre, spominje se i Ivana Aleksić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

26.11.2021 20:14

Dete, MAJKA NIKADA NE LAZE. Ti nisi odano i poverljivo dete a sutra ni osoba.