NJENI POGREŠNI POTEZI SKUPO SU JE KOŠTALI! Otkriveni pravi razlozi raskida Viktora i Sandre, spominje se i Ivana Aleksić!
E stock/Alo

Sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor, nedavno je raskinuo sa devojkom Sandrom Miljaković što je u domaćim medijima odjeknulo kao bomba, a mnogi i dalje spekulišu koji su glavni razlozi, budući da se pojavila i informacija da su se Brena i Sandra pokačile na zajedničkom putovanju u Dubaiju.

Naime, dobro obavešteni izvor za Alo! portal tvrdi kako je jedan od glavnih razloga raskida mladog para, upravo Lepa Brena, koja nikako nije mogla da pređe preko Sandrinog druženja sa pojedinim ljudima koji se dovode u vezu sa rijalitijem i učesnici su istog.

Foto: Printscreen/instagram

 

- U početku je sve bilo idealno i bajno, Sandra je sa porodicom Živojinović putovala svuda, vodili su je u Majami, šminkala je i Lepu Brenu, ali onda se situacija drastično promenila zbog njenog intenzivnog druženja sa Ivanom, bivšom suprugom jednog od najpoznatijih repera i rijaliti učesnika koji je suprugu javno prevario u istom i navukao gnev javnosti - započinje izvor blizak Sandri Miljaković i dodaje:

Printscreen

 

- Od tada je Ivana bila pod pritiskom medija i samim tim i Sandra koja je njena najbolja drugarica. Svuda su se pojavljivale zajedno sa ostalim rijaliti učesnicama i učesnicima i to je Breni verovatno zasmetalo, pa je počela da Viktoru prebacuje zbog Sandrinih poteza i da joj zamera i najsitnije detalje budući da cela porodica veoma vodi računa kakav dojam ostavlja u javnosti i ne vole da se povezuju sa skandalima koje uvek demantuju i ograđuju se. Ovo je i dovelo do kraha veze Sandre i Viktora budući da Miljakovićeva nije mogla da izdrži taj pritisak i nametanje tuđeg mišljenja - završava izvor blizak šminkerki za Alo!.

Podsetimo, Viktor je nakon kraha veze sa Sandrom bio sam, a onda se pojavila i vest da je zaveo mladu pevačicu Lenu Čolak za kojom je odlepio, a koja je takođe, kako se navodi u medijima, provela u domu Živojinovića i njihovu krsnu slavu.

KIJA UPOZNALA DRAGANU MIRKOVIĆ, PA OTKRILA KAKVA JE ONA Kockarova otkrila drugu stranu proslavljene pevačice

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading