VIKI I TAŠKE PRODAJU STANOVE U DUBAIJU! Folk pevačica i njen suprug potpisali ekskuzivni ugovor sa najvećom arapskom građevinskom firmom, ovo su svi detalji!
Alo! Vesna Đorđević

Viki Miljković bi uskoro i definitivno mogla da mikrofon okači o klin, jer joj biznis sa preprodajom i uređenjem nekretnina sve više cveta. Naime, njena firma, koju je tokom korone osnovala sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, proširila je svoju delatnost i van granica naše zemlje. Kako smo ekskluzivno saznali, Miljkovićeva je sa svojom jačom polovinom nedavno boravila na Svetskoj izložbi privrednika iz celog sveta, Expo 2022, gde su potpisali milionski ugovor sa najpoznatijom arapskom firmom za izgradnju stanova, hotela, apartmana...

VIKI I TAŠKE PRODAJU STANOVE U DUBAIJU! Folk pevačica i njen suprug potpisali ekskuzivni ugovor sa najvećom arapskom građevinskom firmom, ovo su svi detalji!

Printscreen Premijera

 

- Viki i Taške su pre dvadesetak dana bili u Dubaiju na Expo 2022. i tamo su sklopili ugovor vredan nekoliko miliona evra. Zbog toga se o njima na ovoj izložbi među srpskim privrednicima govorilo danima - ispričao je za Alo! izvor koji je takođe bio tamo. Kako nam je rekao, pevačica i njen suprug su u ovu arapsku zemlju došli samo na par dana i, nakon što su sklopili posao, vratili su se u Beograd jer je Miljkovićeva tog vikenda imala zakazane nastupe.

VIKI I TAŠKE PRODAJU STANOVE U DUBAIJU! Folk pevačica i njen suprug potpisali ekskuzivni ugovor sa najvećom arapskom građevinskom firmom, ovo su svi detalji!

Alo! Vesna Đorđević

 

- Taške i Violeta su ozbiljno razvili svoj biznis sa preprodajom luksuznih nekretnina ali i uređenjem prostora, pa ih ljudi sve više angažuju. Sa istom arapskom firmom su sarađivali i ranije, jer je pomenuta kompanija gradila i stanove u Beogradu na vodi, gde ovaj estradni par živi ali i poseduje nekoliko nekretnina - ispričao je dobro obavešteni izvor Alo!.

Zbog uspešne ranije saradnje sa Arapima u srpskoj prestonici, dobili su šansu da njihove stanove prodaju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Ubuduće će svi oni koji su zainteresovani da kupe luksuzne nekretnine sa privatnim parkinzima, bazenima, spa centrima i teretanama u sklopu svojih stambenih jedinica, morati da iste kupe preko firme Violete i Tašketa, jer oni imaju ekskluzivno pravo na prodaju. Takođe, osim tog ekskluzivnog kompleksa koji će prodavati, izdavati i uređivati, dobili su za prodaju i dva stana u najvećoj zgradi na svetu, Burdž Kalifi - ispričao je izvor za Alo!.

Prodaju i u Čikagu, Majamiju, na Karibima...

Viki i Taške su tako dobro razradili svoj biznis da su počeli da trguju nekretninama i u Majamiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi. U tim svetskim metropolama poseduju svoje brokere, a po potrebi i prilikom potpisivanja ugovora, odlaze lično.

- Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente - izjavila je nedavno pevačica, a onda otkrila da i svojim kolegama rado uredi i proda stambeni prostor.

- Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gde su kupovale stanove. Takođe, prodala sam i nekim svojim kolegama stanove u Beogradu na vodi - priznala je Miljkovićeva.

BONUS VIDEO: 

PINK NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA SA ISTORIJSKIM ŠEROM Željko Mitrović objavio rezultate gledanosti, Sanja Marinković i Jovana Jeremić mu odmah čestitale!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading