OBRT U SKANDALU S MISICOM?! Valentina se vraća u takmičenje, uspela da izgladi situaciju?!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinental Valentina Petrović zajedno sa predstavnicama Crne Gore i Albanije, takozvane države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, javnost je ostala šokirana.

Vrlo brzo Valentina je uputila izvinjenje i otkrila da se kaje zbog svog postupka, te da je bila nasamarena, a onda se o njenom daljem takmičenju vodila polemika. Zatim je Albanska misica rekla je da Valentinu niko nije terao da pokaže dvoglavog orla, a kao dokaz priložila je još nekoliko fotografija na kojima Valentina pokazuje isti simbol, i to u srpskoj narodnoj nošnji.

Telegraf.rs

 

Vesna de Vinča, vlasnica modne agencije “Miss Yu”, zatražila je da se Valentina povuče sa takmičenja.

U međuvremenu se na internetu pojavila i fotografija na kojoj ove misice pokazuju i tri prsta, što je simbol Srbije. To je smekšalo mnoge pa deluje da su uspele da izglade situaciju.

- Još uvek ne znamo kakav je protokol, da li će se Valentina vratiti, čekamo da se oglase organizatori. Ipak, jako je bitna slika na kojoj Valentina pozira sa misicom sa Kosova, gde drže podignuta tri prsta, i tako jasno poručuju “Kosovo je Srbija" - rekla je Vesna de Vinča za gorepomenuti list.

Očigledno je Valentina slikom sa tri prsta uspela da osigura opstanak u takmičenju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, u javnosti je do sada isplivalo više slika na kojima misice pokazuju razne simbole, te deluje da uopšte nisu razmišljale o posledicama. I sama Valentina je dala takav komentar:

- Sve u svemu, htele smo da pokažemo da podržavamo jedna drugu, a nismo ulazili u dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru - istakla je ona.

DOSTA JOJ JE HAOSA Srpska misica koja je pokazivala simbol Velike Albanije ponovo šokirala, evo zašto!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ruzica

28.10.2021 11:07

Ako je istina da se ta misica vraca u takmicenje, onda smo mi zaista jadni i bedni. Znaci pobedjuju interesi i pritisci pojedinaca. Za vreme Tita, cija cvrstina mnogo fali u Srbiji, ovo ne da ne bi smelo da se desi, inace bi mnogi bili strogo sankcionisani, a da ne pricam sta bi bilo samom izvrsiocu.

Aleks

28.10.2021 12:41

Ona nije mis lepote nego mis glupaca koju bi trebalo izolovati od svih uspeha u buducnosti. Ona je nadareno glupa a nasa drzava jos gluplja ako je vrati na takmicenje...

Srbin

28.10.2021 12:57

Treba i Vesni oduzeti licencu za sva takmicenja - ako stvarno dozvoli da nastavi takmicenje!

iki

28.10.2021 16:00

treba da nastavi takmicenje, pokajala se.