ŠOKANTNA ŽIVOTNA PRIČA Mili po prvi put progovorio o svojoj prošlosti, ovo niste znali o njemu!
E stock

Aleksandar Milić Mili jedan je od najpoznatijih kompozitora koji ne krije koliko je njegov put do uspeha bio trnovit i težak, o čemu je prvi put otvoreno govorio za medije.

U svojoj velikoj ispovesti govorio je o životnim nedaćama koje su ga zadesile, odrastanju u srećnoj porodici u Hrvatskoj, takođe i o iznenadnom odlasku iz rodnog grada, ali i svojim muzičkim počecima.

Iako je njegovo detinjstvo bilo bezbrižno, rat je prekinuo dinamiku lepih trenutaka, te je sa porodicom u srpsku prestonicu došao praktično bez ičega.

Foto: Alo.rs

 

- Došao sam u Beograd bez ičega, u majici i farmerkama. Ali i tada sam razmišljao da će se i to završiti i da ću prekinuti tok takvog života, da spavam kod sestre Ninice iza neke peći. Čudan i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao. Imam neku svoju životnu filozofiju da svi problemi u životu postoje da bi se rešavali - započeo svoju životnu ispovest za gorepomenuti portal.

Ubrzo je upisao fakultet u Pragu gde se, kako kaže snalazio kako je znao i umeo da preživi, a na pitanje šta je radio i čime se bavio kratko je odgovorio:

- Svašta nešto, dobro i loše. Hajde da kažemo da nisam konobarisao i da tu stanemo.

Kako kaže, oduvek je sebe video u svetu muzike, kao i da je imao viziju kada je o njoj reč. Ovom prilikom podelio je i jednu od situacija u kojoj se našao na početku:

- Imao sam samo 10 evra u novčaniku i mogao sam da kupim da jedem ili da poručim konjak u jednom od najluksuznijih restorana. Ovo drugo sam učinio jer sam želeo da se osetim važnim. Sat i po sam sam sa sobom razmišljao i uživao u tom skupom okruženju. Onda sam otišao na voz i došao sam u Beograd 'mrtav gladan'. Nisam jeo, a nisam ni imao para. Ta neka želja da sebe negde stavljate i vizualizirate neke situacije, to me je guralo - pričao je Mili kroz smeh.

Po povratku iz Praga upoznao je Marinu Tucaković koja je prepoznala njegov talenat, te je otpočeo saradnju sa Jasnom Milenković Jami, Draganom Mirković, Željkom Samardžićem i Vesnom Zmijanac.

Nakon prve saradnje sa Cecom, ukazano mu je poverenje da upravo on bude zadužen za kompletan album ove pevačice.

- Ja sam se odlučio za taj jedan projekat i dogovorio se sa Cecom i krenuo je naš put od 20 godina prisetio se.

Kasnije mu je pripala ta čast i da radi povratnički album Lepe Brena "Uđi slobodno".

- Uvek sam smatrao da Lepa Brena bolje peva nego što to pokazuje u svojim pesmama. To se čuje, vidi se - istakao je.

BONUS VIDEO:

ALKOHOL MI JE TOP! Nući priznao da je poročan i otkrio sa kojom pevačicom bi voleo da sarađuje

Komentari (0)

Loading