ALKOHOL MI JE TOP! Nući priznao da je poročan i otkrio sa kojom pevačicom bi voleo da sarađuje
Foto: Printscreen/instagram

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, osvojio je brojnu publiku u rekordnom roku širom naše zemlje i regiona.Iako se mnogima čini da je zavidne uspehe nanizao preko noći, iza svega se krije mukotrpan rad u trajanju od čak 10 godina.

 - Možda sam davao sebi za pravo da maštam o ovolikom uspehu tamo sa nekih 16, 17 godina, ali zaista nisam razmišljao o ovolikoj popularnosti. Iskreno, ponosan sam na sebe - kaže Nući.  Poslednji put došao je u žižu javnosti kada se od alkohola otrovalo nekoliko maloletnih osoba na njegovom nastupu u Beogradu. Ipak, smatra da nije kriv zbog toga, kao i to da žanr muzike kojim se bavi negativno utiče na omladinu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislim da se sve svodi na ličnu inteligenciju. I ja sam kao klinac slušao muziku sa takvim ili sličnim porukama, gledao sam film "Šišanje" pa se nisam ošišao i otišao da bijem Rome. Sve se svodi na to kako to neko doživljava, ali lično smatram da pop-kultura nikada nije donosila ništa dobro što se tiče uticaja. U odrastanju dece je mnogo više faktora kakvi će ljudi biti, nego jedan Nući i da li će on da utiče u velikoj meri i uništiti život nekog deteta - kaže reper. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

On ne daje intervjue, u medijima je retko viđen, a nema ni skandale. Interakciju sa publikom ima samo na nastupima i putem društvenih mreža i tvrdi da je i tada popularnost moguća.

- Nikada ne bih gradio karijeru na skandalima, ali može svima da nam se desi poneki. Mislim, ako je već sr***, napravi od toga tortu. Skandali pojedinima pomognu u karijeri kada nemaju hit. Kad zafali suština, onda se ide levo-desno - rekao je  Nući kroz smeh, a potom po prvi put priznao da ima veliku želju da sarađuje sa Aleksandrom Prijović.

Kasina promo

 

U poslu kojim se bavi postoje razne prepreke i izazovi, a Nući ističe da mu se retko desi da potone psihički. Utehu tad pronalazi u alkoholu koji će, nada se, uskoro zameniti teretanom.

- Generalno sam pozitivan, nemam neke duboke padove. To su neke normalne faze. Izduvni ventil mi nije treniranje ali mogao bih da počnem, s obzirom na to da sam se preko leta ugojio 12 kilograma i sada po prvi put u životu imam 98 kila. Volim da popijem, to mi je jedan od top poroka, ali u granicama.

MILICA PAVLOVIĆ PRIZNALA! Ovo su greške zbog kojih se i danas kaje

Komentari (0)

Loading