STRUČNA POMOĆ JOJ JE BILA NEOPHODNA Đole Đogani priznao da je vodio Vesnu na psihoterapiju
Foto: Alo.rs

Popularni denser Đole Đogani svojevremeno je navodno hteo da odvede svoju suprugu Vesnu Đogani na lečenje, kod psihoterapeuta, jer je smatrao da joj je takva vrsta pomoći preko potrebna. 

Naime, kako je izvor za medije otkrio, Đole se uplašio za Vesnino zdravlje, pa je hteo da potraži stručnu pomoć kod psihoterapeuta. Naime, Vesna je jedno vreme bila u ozbiljnoj depresiji, kako otkriva izvor, zbog čega se Đole uplašio, pa je hteo da joj pomogne kao njen životni saputnik.

- Vesna je imala postporođajnu depresiju nakon oba porođaja. Kod nje je to bilo baš izraženo - kaže izvor za gorepomenuti list i dodaje:

- Kad se samo setim koliko se tada Đole brinuo, sekirao, ali i trudio da joj pomogne. Problem je bio što ona na to nije pristajala, čak mu je i zamerala i dugo se opirala istini, ali je ipak shvatila da ima problem. Kako je objasnila, postporođajna depresija je satirala nakon prvog porođaja i sa njom nikako nije umela da se nosi, a odbijala je pomoć. Srećom, Đole je bio uporan i na kraju je ubedio da pođe kod terapeuta koji im je oboma pomogao. Vesni da se osvesti i shvati da je sama činjenica što je majka najveća radost, a Đoletu da odahne jer je u to vreme poneo veliko breme na svojim leđima, ali se izborio i sve rešio kao pravi muškarac i odgovoran otac - završava izvor.

OVO JE MACINA 20 GODINA MLAĐA ŽENA Voditelj i Jovana su se venčali nakon samo par meseci, a zaprosio ju je na urnebesan način!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading