OVO JE MACINA 20 GODINA MLAĐA ŽENA Voditelj i Jovana su se venčali nakon samo par meseci, a zaprosio ju je na urnebesan način!
Kristijana Ćaćić

Dragan Marinković Maca u srećnom je braku sa suprugom Jovanom, koja je 20 godina mlađa od njega. Glumcu i voditelju ovo je drugi brak.

Jovana je po zanimanju je frizerka, a uspela je da posle samo nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda dao sebi obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam se s mojom ženom, mojom Jovanom, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još nemaju zajedničku decu, ali je on istakao da se Jovana jako lepo slaže sa njegovim sinovima iz prvog braka.

Par je prošao kroz težak period kada je Macina supruga u trećem mesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila trojke.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je jednom prilikom Maca.

SVAKI SLOBODAN TRENUTAK PROVODI SA NJOM! Emotivan snimak Raste dok se igra sa ćerkicom je nešto najlepše što ste videli danas!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hans

21.10.2021 21:53

Jako ružan tip. Prava bošnjačka faca, nije taj Srbin.