ĐORĐE KRENUO DA LAJE NA CECU! Ražnatovićeva nije znala kako da reaguje od šoka, Saša Popović molio režiju da isključi rokera!
Vladimir Marković

Žiri u "Zvezdama Granda" iz nedelje u nedelju ne prestaje da iznenađuje svojim šokantnim potezima, a po najavi za sledeću emisiju biće još burnije.

Naime, Đorđe David je šokirao sve kada je gromoglasno zalajao na Cecu Ražnatović koja ga je gledala u čudu.

Marija takođe nije mogla da suzdrži svoju buntovnu energiju, a na Popovićevu provokaciju odgovorila je neočekivanim potezom.

- Mi znamo da je Marija opaljena u glavu i pošto nema sada bubicu mogu da pričam o Mariji šta god hoću. Molim režiju da isključi sve - drao se Saša dok je Šerifovićeva trčala da mu vrati milo za drago, pa je počela da ga "davi".

Podsetimo, Ceca je nedavno istakla da nikako ne može da se navikne svađe i nadvikivanje u studiju, zbog čega nakon snimanja nema želju ni sa kim da se čuje.

- Ja kad odem kući posle snimanja samo sipam piće i kuliram. Ne razgovaram bukvalno ni sa kim - rekla je Ceca za "Grand online".

OVO MU JE TREĆA SUPRUGA! Evo kako izgleda 28 godina mlađa žena Bore Čorbe, ne voli da se eksponira, a jedan detalj su svi primetili!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading