OVO MU JE TREĆA SUPRUGA! Evo kako izgleda 28 godina mlađa žena Bore Čorbe, ne voli da se eksponira, a jedan detalj su svi primetili! (FOTO)
Alo

Muzičar Bora Đorđević sreću je pronašao pored treće supruge Dubravke Milatović, koja je od njega mlađa 28 godina. Iako se ona retko pojavljuje u javnosti, sada ju je ekipa pomenute emisije snimila u njegovom društvu.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Boru sa 28 godina mlađom suprugom na putu ka gradu, gde su svratili na ručak u jedan prestonički restoran.

Ono što su mnogi primetili je to da frontmen grupe "Riblja čorba" otežano hoda. Bora je nedavno bio primljen u Urgentni centar zbog uroloških problema, ali nakon pregleda lekara ustanovljeno je da može da bude otpušten na kućno lečenje.

Podsetimo, pre Dubravke, Bora je bio u braku sa Draganom koja je po njihovom razlazu tragično skončala u martu 2007. godine. Nakon toga mislilo se da je Bora stavio tačku na emotivni život, ali roker se 2010. zaljubio u Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Međutim, razveli su se 2014. godine, a onda je počela romansa sa Dubravkom. Bora je rekao da je ona njegova poslednja ljubav.

BILA JE STRAH I TREPET! Konačno otkriveno čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića, a ovo je rekla o neverstvima svog supruga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading