UZVRAĆA UDARAC! Devojka Draška Stanivukovića ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o njegovoj aferi sa Tanjom, a evo šta je uradila!
Foto: Ataimages, Alo

Kako su preneli pojedini portali, Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, zbog čega ga je navodno dugogodišnja devojka Kristina Beronja otpratila sa Instagrama.

Naime, gradonačelnik je imao neobaveznu romansu sa popularnom pevačicom, a ova vest je razbesnela njegovu devojku, te ga je odmah otpratila sa Instagrama.

Sa druge strane, Stanivuković prati i dalje Tanju Savić, a i ona njega.

Podsetimo, sve je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela skandalozne detalje navodne afere pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime, a mediji su odmah povezali o kome se radi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

ODUZIMA MU SINA! Nakon što se Darko Lazić nije pojavio na ročištu, Marina traži potpuno starateljstvo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

22.10.2021 05:35

Po vasim izjavama Drasko sve devojke upoznaje na Kopaoniku i sve ih odpraca sa instagrama.Izgleda da je celu estradu protutnjao. Kad ovaj covjek nadje vremena da obavlja duznosti gtadonacelnika?