ODUZIMA MU SINA! Nakon što se Darko Lazić nije pojavio na ročištu, Marina traži potpuno starateljstvo!
Foto: Alo.rs

Marina Gagić pojavila se 14. oktobra, u pratnji advokata u Osnovnom javnom tužilaštu u Rumi, na prvom ročištu koje je održano po njenoj tužbi protiv bivšeg verenika Darka Lazića radi određivanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Nakon završenog suđenja Gagićeva je otkrila o čemu je govorila u sudnici.

Kako je proteklo prvo ročište za starasteljstvo?

- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će da dođe.

Možeš li nam otkriti tvoje tužbene zahteve?

- Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu.

Printscreen

 

Smatraš li da Darko izbegava suđenja?

- Ne znam da li izbegava, ali znam da je juče otputovao na medeni mesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje.

Juče je Darku bio rođendan. Jesi li mu čestitala?

- Poslala sam mu "srećan rođendan" ali u Aleksejevo ime. Ja sam pre svega vaspitana. Odgovorio mi je "hvala". Nakon čestitke sam ga podsetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje.

Nedavno te je optužio da si iz kuće u Brestaču iznela stvari i da ti to niko nije zamerio. Kako to komentarišeš?

- Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živeti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jeftine da bih ih ostavila tek tako.

Podsetimo, Lazić se nije pojavio u sudnici jer je bio van zemlje, pošto je otputovao u Egipat sa novom devojkom, zbog čega je ročište pomereno za sledeći mesec.

MI SMO I DALJE U BRAKU, ONA JE ŽENA BEZ MORALA! Šokantna izjava Tanjinog bivšeg muža o njenoj aferi, Dušan jasno stavio do znanja jednu stvar!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading