PRATILI SU NAS! Srpska influenserka otkrila da su lopovi tačno znali gde su ona i njena porodica: Sreća je što niko nije bio tu!
Foto: Youtube/Printscreen

Influenserkama Sari i Anji Damnjanović opljačkana je porodična kuća u Beogradu, o čemu ne prestaje da se priča.

- Stoji kod mene na storiju gde ću ja biti u Kragujevcu, pošto sam zaštitno lice kladionice, otišli smo porodično mama, tata, sestra, nju znate, nas četvoro je otišlo, brat je ostao. To je definitivno neko ko je pratio i čekao momenat kad niko od nas nije kod kuće. Brat je bio u Beogradu, oko sedam se vratio kući, bio je na stoni tenisu, došao je kući da se istušira i da nastavi ka gradu. Između sedam i dvanaest je neko upao u kuću i krao bukvalno sve što je stigao - počela je priču Sara.

- Ukrali su od nakita, naočara, satova, novca, proveravali smo i rezervne ključeve od automobila, ali eto, to nisu videli, mogli su i da uzmi ključ da odvezu neki auto, sreća da ništa nije bilo u dvorištu što se kola tiče - dodala je Sara i dodala da su svuda po kući zatekli otiske od prstiju i cipela.

- Bili su forenzičari, uzimali su otiske pošto su svuda, vide se otisci i od cipela i od prstiju kako su se peli na mašinu za sudove da bi videli da li ima nešto gore na kuhinji. Policija je uzela izjave i mi sada čekamo. Bila je i Hitna pomoć jer mami nije bilo dobro - rekla je Damnjanovićeva.

- Jeste strah i šok, ali se trudim da se za te materijalne stvari ne vezujem emotivno i da se ne nerviram, jeste da su kroz nakit koji su odneli uzeli neke uspomene, ali eto, držimo se dobro. Bolje što niko nije bio, otkud znam da li su oni bili naoružani, kako su upali, šta je tada moglo da se desi, možda je sreća u nesreći što niko nije bio tu. Mada, da je bio neko javili bi oni tim ljudima, pa bi oni pobegli, njima nije cilj da budu uhvaćeni. Svetla su svuda bila popaljena, obišli su celu kuću, prizemlje i sprat, sve detaljno su pretražili popalili svetla.

Sarin pas bio je u kući tokom pljačke, a kada su ušli u kuću, stajao je u ćošku i tresao se.

MNOGO TOGA SAM PROŠLA NA POČETKU KARIJERE Dušica Jakovljević priznala da "nije dobijala prave šanse", a sad je otkrila kako je ipak uspela u svetu medija!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading