JA SAM MAMA, A NE DAMA! Severina priznala da je reagovala nakon što je direktorka osnovne škole iznela lažne optužbe na njen račun!
Printscreen

Medijski život pop zvezde Severine Vučković (49) poslednjih godina sve manje se odnosi na vesti iz šou-biznisa, a sve više na detalje koji se tiču njene borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom (9) i hrvatskim pravosudnim sistemom za koji pevačica tvrdi da je korumpiran i da tendenciozno ide protiv nje i njenih interesa kao majke, koji su joj zakonom garantovani.

Poslednja u nizu vesti koje su objavili hrvatski mediji odnosi se na preteće SMS poruke koje je Vučkovićeva slala Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“, koju pohađa njen sin Aleksandar.

Povodom napisa koji tresu region Severina se ekskluzivno za Alo! oglasila i priznala da jeste slala direktorki sporne poruke, ali i objasnila zašto je to uradila.

Promo

 

- Reagovala sam kao mama, a ne kao dama! Da, kontaktirala sam s Ljiljanom Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi i Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom. Bila sam u potpunom šoku - počinje Severina, i dodaje:

- Onda se žalila političkim strukturama, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavnog državnog tužioca zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža raspliće, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, ona se boji ona posledica svojih postupaka - kaže regionalna pop zvezda za Alo!, i dodaje:

- Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupaka, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu.

Podsećanja radi, direktorka škole Ljiljana Klinger, kako piše hrvatski „Nacional“, obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije uradila.

Navodno, ona je napisala:

- Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća.

Hrvatski magazin objavio je poruke, za koje navode da ih je Severina pisala direktorki Klinger.

„Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina, babo“ „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se, krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete“. „Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Dosta je bilo tvoje tiranije“, poruke su koje je pop zvezda u trenucima slabosti i očaja navodno slala direktorki škole.

OTKRIVENA POSLEDNJA ŽELJA MARINE TUCAKOVIĆ Pre smrti zvala dužnike, evo šta je htela da uradi sa novcem!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Snorke

07.10.2021 22:18

Da, znamo da nije dama. To je bar očigledno. Jadno dete, ko ga vaspitava.