CRNCI SU ME PUNILI KAO PAPRIKU Maca Diskrecija bez dlake na jeziku o po*nićima koje je snimila u Dubaiju, starleta više nije diskretna!
Foto: Estock

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, javnosti se predstavila pre nekoliko godina u rijalitijima, a od tada ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i izjavama.

Tokom svog pojavljivanja na javnoj sceni, ona je priznala da se bavila najstarijim zanatom, a odnedavno je aktivirala i "Onlyfans" nalog, na kojem snima porniće i na taj način zarađuje za bolji život.

Maca je za Alo! progovorila o ulasku u Zadrugu, o kriterijumima koje pravi muškarac mora da ispunjava kako bi bio sa njom, ali i o amaterskim pornićima koje je snimala sa Afroamerikancima tokom posete Dubaiju.

- U poslednje vreme sam dosta putovala i da budem iskrena primetila sam da ljudi u drugim zemljama gledaju samo interes, dok smo mi srdačniji i iskreniji - rekla je Maca, pa otkrila detalje svojih putešestvija.

- Jedna sam od retkih devojaka koje su u Dubai otišle da troše novac, a ne da ga zarade, kakav je slučaj sa kurvama koje morališu, a tamo svašta rade. Dok sam boravila tamo, snimala sam amaterske porniće sa crncima koji imaju normalne poslove, ali su želeli da sa mnom snime seks - rekla je diskretna starleta, pa dodala:

- Crnci uopšte nisu pažljivi, punili su me kao papriku. Morala sam da pijem tablete za dan posle kako ne bih zatrudnela - bez dlake na jeziku je rekla Maca, koja ističe da se zaklela na apstinenciju dok ne nađe idealnog muškarca.

CRNCI SU ME PUNILI KAO PAPRIKU Maca Diskrecija bez dlake na jeziku o po*nićima koje je snimila u Dubaiju, starleta više nije diskretna!

- Već mesec i po dana nemam seks. Zainatila sam se, neću imati odnose dok ne nađem pravog muškarca. U poslednje vreme je teško naći pravog, muškarci me se uglavnom plaše - požalila se Senada, pa navela svoje kriterijume.

- Pravi muškarac mora da ima polni organ od 22 cm, mora da bude visok 195 cm, da ima svetle oči i mora da me voli - poručila je starleta, koja otkriva da nema nameru da uđe u finalnu sezonu Zadruge, iako je popularnost stekla po učešću u rijalitijima.

- Rijaliti pratim i za sada mi je Deniz favorit, da sam tamo sa njom bih se družila, ali ne planiram da ulazim. Otvorila sam svoju firmu za fitnes, moram tome da se posvetim - objasnila je Maca.

Imam poslugu i stan u centru grada

Maca ne krije da od svojih eksplicitnih objava dosta zarađuje, a kako je otkrila, od ušteđevine je kupila auto i stan u Beogradu.

- Za život mi je mesečno potrebno oko 2.000 evra. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko "Onlyfansa", ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge - rekla je starleta.

VODITELJ UZIMA I PO 1.000 EVRA ZA NOĆ Cveta elitna muška prostitucija u Srbiji, upleten i ovaj rijaliti učesnik poznat široj javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nikola

23.09.2021 12:08

Muskarci te se ne plase, nego su malo gadljivi...

Panta

23.09.2021 12:16

Ne plaše se nje muškarci sa iole dostojanstva u sebi, odgovarali njenim vizuelnim zahtevima ili ne. Nego neće niko ženu kroz koju još samo voz nije prošao.

bg

23.09.2021 14:55

"22 cm" !!!!! Duso nisu ti muskarci krivi sto si razvaljena pa nemas osecaj pri sexu.

plave oci

23.09.2021 17:41

imam 195 plave oci i ima da je volim...a ono cu da skratim na 22 ako je to uslov.