VODITELJ UZIMA I PO 1.000 EVRA ZA NOĆ Cveta elitna muška prostitucija u Srbiji, upleten i ovaj rijaliti učesnik poznat široj javnosti!
Shutterstock

Kao bomba je nedavno odjeknula vest o tome da je žena jednog poznatog pevača najpoznatija madam u Srbiji i da ona tajno podvodi devojke sa estrade sportistima i biznismenima, koji, zauzvrat, novcem i poklonima plaćaju za uživanje i diskreciju.

Ovo je bila samo jedna u nizu tema i afera koje je nedavno jedan beogradski medij pokrenuo o elitnoj prostituciji. Iz godine u godinu taj spisak dama s javne scene koje se bave najstarijim zanatom se širi, ali se u javnosti malo govori o poznatim muškarcima koji se prostituišu, ali su i makroi, pa se bave i podvođenjem muškaraca drugim muškarcima i ženama.

Kako beogradski medij otkriva, muška prostitucija uopšte ne zaostaje za ženskom.

Poznati makroi u ovom poslu su, navodno, jedan bivši učesnik nekoliko rijaliti programa, menadžer jednog noćnog kluba u Beogradu, a među onima koji odlično rade su jedan aktuelni učesnik rijalitija, ali i poznati voditelj. Svi oni imaju tačan sistem po kom funkcionišu, ali ono što im je svima zajedničko jeste što se reklamiraju pod lažnim imenima na poznatim aplikacijama za upoznavanje.

VODITELJ UZIMA I PO 1.000 EVRA ZA NOĆ Cveta elitna muška prostitucija u Srbiji, upleten i ovaj rijaliti učesnik poznat široj javnosti!

Shutterstock

 

Kako se saznaje, epicentar gej prostitucije je u austrijskoj prestonici. Tamo muškarci iz Srbije masovno odlaze kako bi prodajući telo brzo i lako zaradili novac. Većina njih je više ili manje poznata domaćoj javnosti, jer su učestvovali u popularnim rijaliti formatima. Za njih je veoma važno da budu primećeni u istim kako bi postali poznati i sebi na taj način digli cenu.

Jedan od najpoznatijih makroa i muških prostitutki koji je razradio šemu u Beču je učesnik nekoliko rijaliti programa. On je glavna između Srbije i Austrije, pa svoje drugove podvodi bogatim muškarcima i ženama. U estradnim krugovima se jasno zna ko su muške prostitutke i makroi, ali su oni zapostavljeni zbog toga što se akcenat stavlja na dame koje prodaju svoje telo za novac, a poznate su široj javnosti.

Pored njega, svoje telo za novac prodaje i jedan aktuelni učesnik rijalitija, koji je široj javnosti poznat i po tome što je slao lascivne fotografije i poruke jednom poznatom srpskom fudbaleru, na šta on nije obraćao pažnju. Fokus ovog rijaliti takmičara nisu isključivo bogati muškarci, pa svoje telo prodaje za simboličnih 50 do 100 evra za sat vremena druženja.

Daleko veću cenu od njega ima i mladi voditelj. Pored toga što se i ovde povremeno prostituiše sa strancima po luksuznim beogradskim hotelima, on to najčešće čini u Dubaiju. Klijenti su mu uglavnom bogati Arapi, koji zahtevaju strogu diskreciju i za to voditelja plaćaju od 500 do 1.000 evra za noć, u zavisnosti od toga šta se od njega zahteva.

Da je muška prostitucija zastupljena u svim sferama i zanimanjima, pokazuje nam i slučaj jednog poznatog vlasnika beogradskog kluba, koji pored ugovaranja tezgi estradnjacima tajno radi kao makro. Naime, on ima razrađenu šemu po kojoj, kada mu dođu bogati gej muškarci iz inostranstva u klub, pokaže svoje klijente na Instagramu i nakon toga kontaktira sa njima. Oni se pojavljuju u vrlo kratkom roku u klubu, nakon čega završavaju u nekom od luksuznih beogradskih hotela.

UMRLA JE OD TUGE ZA ĆERKOM Naša poznata pevačica doživela je dve velike tragedije, nikada nije skidala osmeh sa lica, a suze su same išle

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tića

23.09.2021 01:49

To je onaj Lazic 100 % sto zivi u Austiji mislim i onaj Manuel