IDEM JA KOD MOG MIŠE! Marina Tucaković je u poslednjoj ispovesti predosetila da joj se bliži kraj, njene bolne reči kidaju dušu
Foto: Alo/ilustracija

Autorka najvećih domaćih hitova Marina Tucaković preminula je u nedelju, 19. septembra u 67. godini u KBC "Dragiša Mišović" posle teške boleseti.

Ona se godinama borila sa karcinomom dojke, a koji je u međuvremenu metastazirao na mozak, pluća i kosti. Međutim, pred kraj života je nije zaobišao ni koronavirus, koji je bio koban po nju.

Marina je u svojj ispovesti nedavno ispričala da oseća da joj se bliži kraj, te da će uskoro da ode u zagrljaj svom Miši, pokojnom sinu Milošu Raduloviću, koji je tragično preminuo pre 13 godina i od čije smrti se nikada nije oporavila.

S druge strane, istakla je da jedino za čime žali jeste što se rastaje od drugog sina Milana. Tucakovićeva je ispričala da je, uprkos borbi s teškom bolešću, zbog Laće i supruga Aleksandra Radulovića Fute duhom živela kao da je zdrava, te da im je dala dobar primer kako i oni posle njenog odlaska treba da nastave dalje.

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Stanje mi nije ni dobro ni loše jer se menja iz dana u dan. Trudim se da živim kao da sam zdrava, ne volim pravila i često ih kršim. Nisam se ničega odricala. Volim da putujem, ponekad popijem čašicu alkohola, a umem i da zapalim s vremena na vreme. Onda sam odjednom osetila da me napušta snaga. Futi sam govorila: "Idem ja polako kod mog sina Miše! Mirna sam jer Laća može dalje bez mene. Jak je on." Milan je mnogo brinuo o meni, na trenutke mi je bilo mnogo žao kad vidim da se sekira, a ne mogu ništa da promenim. Futa je non-stop sa mnom, retko da smo bilo šta radili odvojeno. Nisam ni u jednom momentu očajavala. I kad je bilo najgore, umela sam da kažem sebi: "Dobro je, Marina, živa si i sve je u redu" - ispričala je tada Tucakovićeva, kojoj je poslednja želja i bila da bude sahranjena pored pokojnog sina Miloša, koji je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, a kog je zatekla u sobi bez svesti kada je iznenada preminuo 2008.

Foto: ATA Images, Instagram

 

Bez obzira na to što je morala da se pazi koronavirusa, to Marinu nije sprečilo da putuje, pa je sa Futom i sinom Laćom često odlazila u banje i na planine pošto na dalje destinacije nije mogla jer se zamarala.

- Putovanja su moja strast. Otkako vlada epidemija koronavirusa retko sam van kuće. Moram da se pazim, ali ne mogu da odolim, a da za vikend ne odem bar do neke planine ili banje. Prija mi svež vazduh, druženje i smeh, pa kad klonem duhom, uvek su tu dragi ljudi da me povuku naviše - pričala je Marina.

Marinin sin Laća najavio je da će, da bi ispoštovali prijatelje, saradnike i poštovaoce dela njegove majke komemoracija biti održana nakon 40 dana žalosti, a tačan datum i mesto događaja biće naknadno saopšteni pod okriljem uprave grada. Sahrana je odložena dok njen suprug ne preleži koronu.

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Изногуд

21.09.2021 09:03

Поведи и Лаћу са собом!