OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta
Alo!

Zvezda Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica poslednje pesme Marine Tucaković. Pomešanih osećanja zbog smrti hitmejkerke, mlada pevačica za Alo! priča o iskustvu saradnje s njom.

- Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći a da je ona radila - kaže Ivana, i dodaje:

- Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pesma je nastala za 20 minuta. Sećam se da je Marina rekli Ani: „Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna“, ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove.

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta

Printscreen

 

Ivana se seća i susreta sa čuvenim tekstopiscem.

- Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana. Puštala mi je neke svoje pesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pesmu od nje, ali eto, viša sila - završila je Ivana. 

DIKTIRALA MI JE TEKSTOVE PREKO TELEFONA! Ana Bekuta se sa tugom u glasu prisetila Marine i noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

20.09.2021 18:08

Marina fizički više nije sa nama,ali ostaje da živi u svim pesmama koje će trajati vekovima. Hvala joj na svemu,neka počiva u miru,pored sina