PALO POMIRENJE! Vesna Zmijanac oprostila Zorici Marković dug, pevačice uhvaćene kako lumpuju i pevaju, a evo i gde! (VIDEO)
Alo/AtaImages

Umesto dugo planiranog koncerta u centru „Sava“, pevačica Vesna Zmijanac je na oduševljenje beogradske publike, sinoć zapevala u novootvorenoj kafani koleginice Zorice Marković, iako su postojali natpisi da su se njih dve zavadile zbog 3.000 dinara.

Naime, zbog epidemioloških mera zbog koronavirusa, Vesni je otkazan koncert u Sava centru, a zbog ogromnog interesovanja za njen nastup bilo je reči da će se održati na stadionu „Tašmajdan“, međutim, o tome sada još nema informacija.

Zmijančeva punih šest godina nije nastupala u Beogradu, ali sada se odazvala pozivu svoje koleginice i napravila zabavu za pamćenje, a za njen nastup se tražila i stolica više u lokalu.

Da je vladala odlična atmosfera dokazuju i snimci koji su završili na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, Zmijančeva je bila dobro raspoložena, a njena verna publika – još bolje.

Podsetimo, Vesna i Zorica Marković zaratile su u novembru 2014. godine, navodno zbog 3.000 dinara. Naime, Zmijančeva je petkom pevala u kafani Markovićeve, a onda je taj niz prekinula zbog zarade koje su obračunavale po različitom kursu.

Vesna je tada bila uverena da ju je koleginica po svirci zakidala za nekoliko hiljada dinara, dok je Markovićeva tvrdila da joj je odmah po završetku nastupa regularno isplaćivala po 180.000 dinara. Čini se da su zaboravile na ova vremena, zakopale ratne sekire i ponovo obnovile saradnju.

NAKON ŠTO JE BJELOGRLIĆ KRVNIČKI NASRNUO NA REDITELJA! Oglasila se Katarina Radivojević, a evo šta je rekla o skandalu koji je uzdrmao glumački svet!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading