NAKON ŠTO JE BJELOGRLIĆ KRVNIČKI NASRNUO NA REDITELJA! Oglasila se Katarina Radivojević, a evo šta je rekla o skandalu koji je uzdrmao glumački svet!
Alo/printscreen

Reditelj Milutin Petrović i glumica Katarina Radivojević nisu želeli da komentarišu slučaj Dragana Bjelogrlića i reditelja Predraga Gage Antonijevića.

Naime, oni su na festivalu dobili pitanje vezano za incident koji se dogodio u hotelu u Nišu, kada je Bjelogrlić više puta udario Antonijevića.

- Mislim da nije pametno da komentarišemo to u ovakvoj situaciji, jer su to filmski susreti. Posebno zbog ovih nekoliko mladih glumaca kojima su ovo na neki način prve velike stvari koje doživljavaju, festival iz njihove branše. Ta stvar je nešto što će uvek zanimati medije i na neki način smo svi mi koji se ovim poslom bavimo smo tu da bi bili so ovog sveta. Ali to nije prilika sada, izvinite - rekao je Milutin, na šta se Katarina Radivojević nadovezala:

NAKON ŠTO JE BJELOGRLIĆ KRVNIČKI NASRNUO NA REDITELJA! Oglasila se Katarina Radivojević, a evo šta je rekla o skandalu koji je uzdrmao glumački svet!

Printscreen

 

- Pričamo o filmu, a ne o skandalima - kazala je glumica na pitanje o napadu Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića.

POJAVIO SE SVEDOK PREBIJANJA Bjelogrlić rekao OVE REČI Antonijeviću, a onda počeo krvnički da ga udara!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorica

24.08.2021 19:40

A da se bije ugledni filmski radnik to je lep primer mladim glumcima.KUKAVICE.