NE SLUŠA UPOZORENJE LEKARA Vesna Zmijanac sa ugrađenim stentovima nastavlja sa nastupima, dva dana - dve države! 09:40 Vip 0
VESNA ZMIJANAC IZAŠLA IZ BOLNICE Pevačica neprepoznatljiva, a ovaj muškarac je sačekao ispred vrata bolnice 13:53 Vip 0
BORBA ZA ZDRAVLJE! Vesna Zmijanac hitno operisana, a evo kada će biti puštena na kućno lečenje 16:30 Vip 0
PEVAČICA SLOMLJENA ZBOG STANJA VESNE ZMIJANAC Javno se obratila koleginici: "Nadam se da ću te videti..." 09:00 Vip 0
''SA GOSPOĐOM SE NE DRUŽIM, NIJE ME ISPOŠTOVALA'' Tea Bilanović o Vesni Zmijanac i pištoljima na njenom nastupu (VIDEO) 12:05 Vip 0
ZAVIRITE NA OGROMNO IMANJE VESNE ZMIJANAC Van grada ima imperiju, a ovo će vas posebno oduševiti! (FOTO) 15:02 Vip 0
EVO U KAKVOM JE STANJU VESNA ZMIJANAC Već šest dana je u bolnici, otkriveno kada će pevačica biti otpuštena 12:30 Vip 0
VESNA ZMIJANAC OBJAVILA TUŽNE VESTI Nakon što je završila u bolnici, pevačica se oglasila iz postelje i rasplakala sve 10:21 Vip 0
NAJNOVIJE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU VESNE ZMIJANAC Lekari dali prognozu, evo šta čeka pevačicu 17:10 Vip 0
OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU VESNA ZMIJANAC Pevačica hitno prebačena u Urgentni: "Oslabila sam, pogoršalo mi se stanje" 15:38 Vip 1
VESNA ZMIJANAC HITNO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR Iz privatne klinike zvali Hitnu pomoć, ovo su detalji 15:35 Vip 0
"JEDVA IDEM, SAMO DA ME ZDRAVLJE POSLUŽI..." Vesna Zmijanac se pridržava dok hoda, progovorila o zdravstvenom stanju 13:20 Vip 0
SKANDAL U SPORTU! Vesna Zmijanac zapalila noć, Haris joj uzvratio pesmom, a Sandra Afrika je kitila bakšišom 16:16 Vip 0
ZBOG VESNE ZMIJANAC UKINUT PRENOS DNEVNIKA Pevačica priznala da je morala da pukne ozbiljnu cifru: "Koštao je kao stan na Svetom Stefanu" 16:40 Vip 0
"SEDNEM NA GROB, POPIJEM 9 ČOKANČIĆA RAKIJE, PA..." Jeziva ispovest Vesne Zmijanac, priznanjem šokirala javnost 22:20 Vip 0
FOTOGRAFIJA KEMIŠA I VESNE KOJU BI ZORICA RADO SPALILA Emocije nisu krili, a jedan detalj posebno je privukao pažnju 21:30 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
DEVOJČICA (12) ZBOG SUPERGRIPA ZAVRŠILA U KOMI Doktori je poslali kući, mislili da je običan virus! TAD JE POČEO PAKAO 15:10 Vesti 0