ŽIVOTNA PRIČA NAJPOPULARNIJE DOKTORKE U SRBIJI  Dve tragedije su zauvek obeležile Nadu Macuru, rasplakaće vas njene reči
Alo

Nada Macura imala u ranom detinjstvu doživela je veoma bolno iskustvu kada je sa samo 11 godina ostala bez roditeljske ljubavi.

Poznata doktorka govorila je o svom životu, pa se doatkla ovih bolnih tema koje su obeležile njen život:

-Otac mi je umro pre 11 godina, majka kad sam bila sasvim mala, tako da je tatina druga žena preuzela moje vaspitanje. Ona mi je usadila ljubav prema modi - govorila je u intervjuu za Glossy.

ŽIVOTNA PRIČA NAJPOPULARNIJE DOKTORKE U SRBIJI  Dve tragedije su zauvek obeležile Nadu Macuru, rasplakaće vas njene reči

Alo

 

Veoma bolna tačka u Nadinom životu jeste rani gubitak majke.

- Imala sam godinu dana kad sam odvojena od majke. Imala je tuberkulozu pluća i otišla u sanatorijum. Nekad pomislim: "kad bi postojala reinkarnacija, pa da vidim ženu koja me je rodila". Gubitak majke je priča koja me prati celog života. Kad su me jednom nešto napadali na internetu, neko je prokomentarisao: "Ona je samo jedna tužna žena." Ja toga nisam svesna i ne želim da se tuga useli u moj život - iskreno izjavljuje doktorka koju je odgajila maćeha, prenosi "Blic".

- Ta naša maćeha meni nije bila maćeha, već žena koja me je othranila i koju sam ja zvala mama. Nikada me nije udarila i grdila. Ponekad sam i čeznula za tim da me mlatne ako zaslužim. Zaista je bila žena anđeo. Imala sam pored nje život kao i sve devojčice pored majki: obuvala sam njene štikle, isprobavala šešire, haljine, rumenilo - kaže Nada.

Kada je njen ljubavni život u pitanju, Nada ne krije da je bila u braku, kao i da se razvela. Bivši suprug joj je odmah rekao da neće moći da ima dece.

- Razvela sam se veoma davno. I nisam patila za njim. Za nekim drugim ljubavima sam možda više patila, ali nije bilo mnogo onih koje sam baš iskreno volela. Uvek sam bila orijentisana na druge stvari, prvenstveno na učenje i posao. Umem da patim, ali vreme leči sve. Muž mi je pre braka rekao da verovatno neće moći da ima dece, pa da odlučim da li želim da se venčamo. Ipak sam se udala - zaključila je doktorka.

Pogledajte OVDE pozati pevač imao saobraćajku, hitno hospitalizovan 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading