BORILA SE KAO LAVICA O njenoj lepoti pričao je ceo svet, znali ste je sa najpoznatijih reklama, a onda je u najvećim mukama preminula u 30. godini
Printskreen/Youtube

Manekenku Tijanu Milošević mnogi pamte po brojnim reklamama koje je snimila, a bila je i zaštitno lice velikog broja časopisa, a njen život završio se tragično.

Naime, ona je preminula je 2011. u 30. godini života od sepse, nakon što se četiri dana borila za život.

- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život’  - rekla je tada Mina, vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana bila.

Tada ni Mina, ni Tijanin suprug Milan nisu želeli da kažu kako je manekenka dobila sepsu, a kako su tada mediji prenosili, prema nezvaničnim informacijama do trovanja je došlo nakon popravke zuba.

BORILA SE KAO LAVICA O njenoj lepoti pričao je ceo svet, znali ste je sa najpoznatijih reklama, a onda je u najvećim mukama preminula u 30. godini

Printskreen/Youtube

 

Printskreen/Youtube

 

Kao se dalje pisalo, Tijana je bolovala od Lupusa, a nakon popravke zuba dobila je temperaturu.

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj! Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni! Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - ispričala je tada njena majka za Kurir.

- Pacijentkinja je preminula 20. oktobra od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa. U pitanju je bolest koja se može manifestovati na mnoge načine, između ostalog i kao sepsa, tako da ne znamo tačan uzrok smrti - rekao je tada sagovornik za pomenuti list.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading