NAJLEPŠA RIJALITI UČESNICA JE NAKON TEŠKE TRAGEDIJE NESTALA Predviđali su joj blistavu budućnosti, a evo kako danas izgleda!
Foto: Alo/Printscreen

Manekenku Saru Trajanović javnost je upoznala tokom učešća u rijaliti programu Farma, a nakon porodične tragedije koja ju je zadesila, rešila je da se povuče iz javnosti.

Naime, njoj je 2018. godine poginula majka Rosita Trajanović i od tada je Saru gotovo nemoguće videti na gradskim dešavanjima na kojima ima medija.

Ipak, neretko se oglašava putem društvenih mreža pa se može videti kako ona danas izgleda, a budući da je važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica, i danas mnogi ne ostaju ravnodušni na njen izgled.

Inače, tokom boravka na Farmi Ivan Marinković izgubio je razum za Sarom, te se u spoljnom svetu upustila u vezu sa njim, ali romansa je bila kratkog daha.

Njeno učešće u rijaliti šou programu Farma obeležila je emotivna veza sa Zvezdom Granda Andrijom Markovićem Akijem, ali ni to nije potrajalo, te su nastavili svako svojim putem.

- Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle Farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na Farmi. Naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad - napisala je tada Sara na Fejsbuku.

Podsetimo, u medijima su nedavno isplivale slike kako danas izgleda imanje u Lisoviću, niko ne bi poverovao da se baš tu snimao tada najgledaniji rijali šou.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading