Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

 

Milica Kemez i Bora Santana napravili su gala svadbu nakon koje su se pojavili navodi da je mladoženja gostima naložio da im donesu novac.

Mladenci su navodno svima tražili po 500 evra, a sada se tim povodom oglasio i sam Bora koji je otkrio o čemu je reč. 

Bora Santana, Milica Kemez

Foto: Alo.rs

 

- Želim, a i primoran sam da stavim tačku na priče koje su se pojavile u medijima da sam svadbu napravio na kompenzaciju. Kompletno veselje sam uredno platio: od restorana, vile u kojoj smo sklopili građanski brak, keterniga, kamermana, venčanice, mog odela, sva sam pošteno platio. Muzika jeste moj život, a kolege sa estrade su došle iz srca i ispoštovali suprugu i mene. Nisam mogao ni da pretpostavim koliko su mi veliki prijatelji. Takođe moja familija, prijatelji, ma svi dobri ljudi koji su bili. Zahvaljujem se Slađi Alegro, Jani Todorović, Bađiju, Zorani Mićanović, Borku Radivojeviću, Milici Jokić, Sandri Rešić, Caciju, Ljubi Aličiću, Jovani Tipšin, Slobi Radanoviću, Zlati Petrović, Sari Reljić, Milanu Petković, takođe i mom velikom prijatelju Zvonku Grujiću - kaže ponosno novopečeni mladoženja, pa dodaje:

Milica Kemez, Bora Santana

Foto: Alo.rs

 

- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića - poručio je on za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading