PRIJAVIĆU POLICIJI, VEĆ JE TO RADILA, A KOMŠIJE ĆUTE! Asmin javno otkrio ko je Majinom ocu zapalio auto, oglasio se besan Taki za Alo!
Alo

Nakon što je Asmin Durdžić javno izneo tvrnje da je Sita Ahmić umešana u paljenje automobila Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković, digla se velika prašina i društvene mreže su usijane zbog ovih tvrdnji.

Naime, kako on tvrdi na društvenoj mreži Instagram, Anelina sestra, Sita, navodno je unajmila dva momka i poslala iz u Beograd da sve to odrade.

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim, pogotovo kad je Sita u pitanju! Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi, pa da se diskvalifikuje ili slično! Tako Taki da znaš, Sita Ahmić ti je zapalila auto u nadi da ućutka Maju u Eliti, kako bi pomogla Sraneli - tvrdi Asmin.

taki

Alibaba

 

Ekipa Alo! portala kontaktirala je Takija, kako bismo saznali još neke informacije, a koji nam je otkrio da planira da podnese krivičnu prijavu protiv Site Ahmić i da će odmah otići u policiju:

- Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile - izjavio je Taki u jednom dahu za Alo!.

Podsetimo, otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je, najpre, video snimak svog spaljenog automobila, a zatim i pokazao da je još nekoliko vozila koja su se našla na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećena. 

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ELENA

23.02.2024 17:57

tacno sam ynala da je aneli to samdma i rekla