Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, do porođaja broji sitno, a koliko se cela porodica raduje novom članu porodice svedoče i njene poslednje objave na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra i njen bivši partner Filip Car, sa kojim čeka dete, trude se da detalje iz prijatnog život sačuvaju od očiju javnosti, ali Nikolićeva nije odolela da ove detalje podeli sa svojim fanovima.

Kako je devojčica na putu, a termin porođa se bliži, Aleksandra već kupuje odeću i priprema sobu sa bebu, a u tome joj, ako je suditi po ovom gestu, dosta pomaže buduća baka, Aleksandrina majka Slovenka.

Naime, Aleks se pohvalila kako beba već dobija poklone i modne detalje od bake, a ovog puta Slovenka je kupila nekoliko sitnica za svoju buduću mezimicu.

Nikolićeva je objavila fotografije poklona, a u pitanju su čarapice, benkice, roze jaknica sa belim srcima, kao i bele naočare u obliku srca, koje su buduću mamu posebno raznežile.

- Donela baka poklone - napisala je ona i dodala:

- Kaže: "Dok je baka živa ima da mi bude najmodernija".

Podsetimo, Aleksandra se našla u žiži javnosti kada je raskinula sa Filipom i blokirala ga na mrežama, a potom ga odblokirala i zapratila.

Ona je tada za Alo! prokomentarisala tvrdnje o njihovom navodnom pomirenju:

- Nije istina da smo se pomirili, upravo gledam i smejem se čitajući komentare na tu temu. To je budalaština, on i ja smo se zapratili iz drugih razloga - započela je Aleks, pa nastavila:

- Ljudi moraju da shvate da ćemo Filip i ja uskoro imati bebu, našu bebu i da, hteli - ne hteli, uvek ćemo biti u kontaktu i održavati neku vrstu komunikacije - objasnila je ona, pa otkrila da se čula sa bivšim partnerom, kao i o čemu su pričali:

- Čujemo se, čuli smo se baš sada, oko krevetca za bebu. Spremamo se, spremamo prostor, brojimo sitno. To je normalno.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading