Matora kida kožu sa lica
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć su učesnici Elite saznali mišljenje gledaoce ko je po njima najiskrenija osoba, te se na trećem mestu našla Jovana Tomić Matora, na drugom Anita Stanojlović, dok je prvo mesto zauzela Milena Kačavenda.

 - Iskreno, lepo, laska i sve to, ali ja sam se mnogo opekla i to pogotovo ove sezone. Mnoge stvari nisam trebala da pričam, iznervirala sam se. Ja imam neki nagon i to treba da suzbijem. Kad odem kod Darka budem iskrena, izvučete to iz mene, ali ne treba da budem 100% iskrena ovde. Ja kad sam govorila kako mislim svaki put sam naj*bala. Ovde ne stanuje iskrenost, cene se neke druge stvari - govorila je Matora. Anđelo je nakon toga komentarisao da Anitino drugo mesto, pa priznao da Matoru nikad ne bi stavio na ovu listu. 

Mislim da je Anita iskrena od trenutka do trenutka, kako se oseća tako i govori. Kao što Matora smatra da sam ja najveći folirant, tako i ja smatram da je ona i ne bih je stavio na ovu listu. Znam mnogo više nego drugi. Ja gledam na osnovu mog odnosa i njenog sa zadrugarima - rekao je Anđelo, a onda je komentarisala i Anita: 

U odnosu sa Anđelom sam iskrena 100%, a sa ljudima biram da budem neiskrena. Ja se slažem sa Anđelom, nju ne bih stavila na treće mesto, jer sam je uhvatila par puta da me je slagala. Po meni ona ne zaslužuje da bude tu - poručila je Stanojlovićeva. 

Matora je nakon emisije otišla u vešraj i zbog Anitinih reči završila u suzama. 

Mene je ona ubila, rasula me na komade i nije mi jasno što me uništava tako, šta joj to znači? Plašim se svojih rekacija isrkeno - govorila je Tomićeva. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Foco

09.01.2024 16:18

matori što se buniš koliko se parova razvede pa nema svadje sta oces mala pogrešila osvetila se .