Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Tomić Matora priznala je da je šokirana zbog potrage za krevetom koju ceo dan sprovode Anđelo Ranković i Anita Tomić.

Naime, ona nije krila da joj to sve smeta, a u razgovoru sa Nenadom i Mionom istakla je da ona to namerno radi, kako bi imala odnose blizu mene.

- Ja sam Aniti dao moj krevet, a Anđelo je došao kasnije, neka on traži sad gde im odgovara. Treba sami da se snađu - kazao je Ša.

- Ja kažem da je ovde Milena problem, jer ne želi da da svoj krevet - kazala je Miona.

- Milenin problem je da li hoće da ustupi krevet ili ne. Ja sam svoj krevet dao, za ostalo me ne zanima - kazao je Ša.

- Meni nije jasno da njoj nije palo na pamet da sam ja dva kreveta od Mioninog i tvog. Ona hoće da uzme i te kreveta, da ima se*s blizu mene. Ne mogu da shvatim da njima nije problem to. Sada me i ne zanima, samo neka se kanali. Ako se pored mene budu je*ali, od sramote ću preći u drugi krevet. To mi je ispod časti - kazala je Matora.

Podsetimo, Jovana je u Eliti od Anite zatražila momentalni razvod nakon što je otkriveno da je Stanojlovićeva, na dan njihovog venčanja, razmenjivala poruke sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car. Od tada je njihov odnos buran, a sve je kulminiralo ulaskom Anđela Rankovića, sa kojim je Anita odmah uplovila u vezu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading