Nikola Orozović
Foto: Alo/Printscreen

Bivši zadrugar i fitnes instruktor Nikola Orozović na Instagram profilu objavio je tužne vesti. Naime, Nikola je svoje pratioce na društvenoj mreži obavestio da je saznao za tragične vesti, odnosno da mu je deka preminuo. 

Poznato je da je Orozović bio mnogo vezan za deku i ida je vrlo često odlazio kod bake i deke u posetu. Na Instagram profilu Orozović je napravio mini snimak sa kadrovima koje je snimao sa dekom, te se potom u opisu potresnim rečima oprostio od njega.

- Deko Nedelja je, a ti nisi više tu... Napisao bih mnogo toga, ali ne mogu opisati tugu koju osećam, ali mogu preneti bar delić sreće, radosti, ljubavi, naših zajedničkih trenutaka i najlepših momenata koje imam sa njim, najboljim dekom na svetu.. Počivaj u miru, hvala ti za sve u životu, jer da nije tebe ne bih ni ja bio ovde i ovakav, voli te tvoj unuk najviše na svetu - napisao je Orozović na Instagramu. 

U komentarima su se oglasili mnogi zadrugari koji su proveli vreme sa Orozovićem u rijalitiju, koji su mu izjavili saučešće. Ovo je jedan od najvećih gubitaka sa kojima se Orozović susreo. 

Podsetimo, Nikola se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a nakon izlaska, on je odlučio da se posveti programima za mršavljenje, te je pokrenuo sopstveni biznis, kako preko društvene mreže, tako i u teretani u kojoj je zaposlen kao fitnes trener. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading