MENI NJENO PREZIME NE BI STAJALO MC Aleks brutalno iskreno o Matorinom venčanju
MašaKomatina/Alo!

Jovana Tomić Matora se posle izlaska iz šeste sezone "Zadruge" venčala sa Anitom Stanojlović, koju je upoznala u rijalitiju. Godinu dana ranije, u petoj "Zadruzi", volela je atraktivnu plavušu MC Aleks, sa kojom je neslavno završila svaki odnos, a ona je sada prokomentarisala svadbu o kojoj bruji Balkan.

- Nisam ispratila, videla sam nešto po storijima na Instagramu, od ljudi koje pratim iz "Zadruge". Videla sam da je baš lepo, fino bilo. Po onome što sam videla, bilo je baš veselo i nek im je sa srećom. Ako je to njima to, onda je meni stvarno i iskreno drago - počinje priču MC Aleks, koja je odmah rekla da li joj je bilo žao što se tog dana nije nalazila na Anitinom mestu.

Mc Aleks

Printsc Pink

 

- Nije mi žao što nisam na Anitinom mestu. Realno, bolje je Anita Tomić nego Sandra Tomić, definitivno (smeh) - poručila je ona, i dodala da su je prijatelji i fanovi na mrežama tog dana "urnisali" porukama.

- Bila sam tada sa drugom na piću, svi živi su mi slali: "Udaje ti se Matora"! Naručila sam pesmu "Dve muzike" od Indire Radić (smeh) - našalila se bivša zadrugarka.

Kako je rekla u razgovoru za Pink.rs, vreme će najbolje pokazati da li će im brak trajati.

- Ako veruju u brak, ja im želim da potraje. Da li je to brzo ili ne... S obzirom na dešavanja u "Zadruzi", nemam pojma, iskreno. Želim im da potraje, a da li će, videćemo. Sad da ne ispadne da sam ja nešto ljubomorna... Ne zanima me, rekla sam da im želim svu sreću, najbitnije je da su njih dve srećne i zadovoljne. Videla sam da su bile lepe, divna je Anita bila, stvarno, nema tu šta. I venčanica i sve ostalo - rekla je Sandra.

MENI NJENO PREZIME NE BI STAJALO MC Aleks brutalno iskreno o Matorinom venčanju

Alo

 

Rekla je i kako komentariše današnju Anitinu izjavu da ona Lepom Mići "nije MC Aleks, pa da je poslednjeg dana rijalitija ubedi da kaže da je sve lagala i da se folirala".

- Mića ima mnogo iskustva u rijalitiju i u životu, nema šta, uvek bude na kraju u pravu, kada se sve završi. Anita je manipulativna i lakoverna osoba, smatram da je preovladala ta neka Jovanina priča, hajde tako da kažem - završila je MC Aleks.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading