Monika Horvat
Foto: Alo/Printscreen

Monika Horvat ostala je upamćena kao neko ko se žalio nakon rijaliti programa "Zadruga " da joj za 10 meseci nije bio isplaćen nijedan honorar, dok je iz produkcije stigao odgovor da je sav novac izgubila zbog kazni.

Monika je nakon toga prvo otišla u Dubai, ali posle samo nekoliko meseci odlučila je da ode u Sjedinjene Američke Države, a danas bi je retko ko prepoznao na slikama.

 

 

Nakon brojnih peripetija, Horvatova je uspela da ostane u Americi, tačnije u San Dijegu, gradu u Kaliforniji, premda je sve vreme ostajala misteriozna oko toga čime se zapravo tamo bavi, poručujući da će o tome pričati kada dođe vreme.

Nekadašnja zadrugarka je zatim ipak otkrila da je uplovila u menadžerske vode, te se pratiocima na društvenim mrežama nedavno pohvalila da je izašao debitantski singl di-džeja kom je ona menadžer.

Horvatova je bila veoma srećna zbog svog uspeha, posebno što je njen ostanak u Americi bio duže vreme pod znakom pitanja, a pratioci su joj poželeli još mnogo uspeha.

Dobro je poznato da je Monika diplomirala stomatologiju, a kako nije želela da živi i studira na račun roditelja ona je radila u Nemačkoj na ergeli konja.

Monika Horvat

Printscreen

 

Podsetimo, Monika Horvat ispala je nakon 8 meseci iz rijalitija "Zadruga", a jednom prilikom je pokazala kako izgleda njena luksuzna vila u Hrvatskoj.

Mnogi su tada došli do zaključka da ovako ne izgledaju ni hoteli od pet zvezdica.

Monika Horvat

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading