Slovenka Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Veliko super finale Zadruge 6 uveliko je počelo, te shodno tome pristiže i porodica Zadrugara, a među njima je i Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka, koja ove godine važi za jednog od glavnih favorita.

S obzirom da je Filip Car pre samo par dana verio njenu ćerku, Slovenka po svemu sudeći nije oduševljena njegovom odlukom, te je odbila i da priđe njegovoj porodici, a onda i šokirala priznanjem o njenim emotivnim partnerima istakavši da Dejana Dragojevića više voli od Aleksandrinog sadašnjem izabranika.

- O kome bi, o Dejanu ili Caru? Dejana više volim... Ja sam vrlo ponosna na moju Aleksandru. Ako ima pravde, pobediće! Pozdraviću se sa Filipom kad izađe. Pozdraviću se ja i sa Filipovom porodicom, sa svakim ću se pozdraviti - kazala je Slovenka.

- I Aleksandrina sestra je ovde, ne znam gde je, nemam pojma... Neću ići u Crikvenicu na letovanje, kod zeta, kažete? Ne znam... Jesu tu oni? Njih desetoro, kažete? Dobro, dobro... Došli ljudi da vide Beograd - dodala je Aleksandrina majka, a sve detalje pronaći ćete u videu iznad.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading