Zadrugari o pobedniku
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nako 10 meseci provedenih u rijalitiju, učesnici će otići svojim kućama

Mesecima unazad pratili smo dešavanja u ovom rijalitiju. Bilo je tu svega, svađa, suza, preljuba, razvoda, rađale su se nove ljubavi, a bila je i veridba.

Superfinalisti "Zadruge 6":

Maja Marinković je starleta koja iz godine u godinu svojim ponašanjem šokira naciju. U rijalitiju je promenila veliki broj partnera. Uradila je i veliki broj plastičnih operacija na svom licu, pa je sada neprepoznatljiva.

Pevačica Zorica Marković je godinama učestvovala u "Zadruzi", a u ovoj sezoni je najveća podrška bila prevarenoj Ani Ćurčić, bivšoj supruzi Zvezdana Slavnića.

Ana Ćurčić u "Zadrugu" je ušla nakon prevare nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića i stigla je do finala.

Filip Car u ovoj sezoni rijalitija našao je ljubav. On i Aleksandra Nikolić su se verili i zajedno dogurali do superfinala.

Za Aleksandru Nikolić mnogi kažu da je favorti.

Jovana Tomić Matora godinama je bila deo rijalitija, a u ovoj sezoni je imala aferu sa Anitom Stanojlović, koja je svojim ponašanjem na početku bila skroz neprmetna.

Lepi Mića je od prve sezone učesnik "Zadruge", a mnogima je bio podrška u teškim situacijama.

Ivan Marinović, tek je u ovoj sezoni upoznao svog sina malog Željka kog je dobio sa Miljanom Kulić. O emotivnim scenama mnogi su pričali.

Milica Veselinović u "Zadrugu" je u prošloj sezoni ušla kao maloletna i ostala je upamćena po vezi sa Mensurom Ajdarpašićem. U ovoj sezoni su je povezivali sa oženjenim Mikicom Bojanićem.

Bilal Brajlović je privremeno napustio "Zadrugu"jer je imao povredu noge. Tada je bio u vezi sa Majom Marinković, međutim njihova veza nije opstala. Po povratku u rijaliti Divna DNK mu je otvoreno pokazivala simpatije.

Osim njih, superfinslisti su još i: Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović, Lazar Čolić Zola.

Finale rijaliti programa "Zadruga 6" održava se danas nakon deset meseci, a tada će biti proglašen pobednik.

Kako prenose domaći mediji, voditeljka Dušica Jakovljević vodiće program iz studija u Šimanovcima, gde će dočekivati zadrugare kao i svih predhodnih sezona pomenutog rijalitija, ali će takođe ugostiti i učesnike koji su ispali prethodnih meseci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading