ODSVIRAO KRAJ Najpopularniji rijaliti prestaje da se emituje, Mitrović ukinuo Zadrugu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink medija grupe, doneo je odluku o ukidanju rijaliti programa Zadruga, i to nakon emitovanja čak šest sezona.

Mitrović je otkrio da se na ovaj potez odlučio nakon razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ističući da mu je interes Srbije ispred ličnog interesa.

Naime, Vučić je tokom oglašavanja za medije istakao da je obavio razgovor sa čelnikom ružičaste televizije, te mu uputio molbu da razmotri celokupnu situaciju i donese odluku o nastavku emitovanja rijalitija.

- Razgovarao sam sa vlasnikom Pink televizije, i rekao sam mu da jedan deo ljudi u Srbiji smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam njegov stav, i stav gledalaca, ali je to bila moja molba. Zamolio sam ga da sam napravi taj potez, ali da kroz nekoliko dana razmotri mogućnost da to ukine, a da li će ili neće, to ćemo videti - istakao je predsednik tokom obraćanja pripadnicima sedme sile, a nedugo nakon toga oglasio se i Željko Mitrović, koji je otkrio da je odluka pala. 

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program Zadruga. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od bilo kakvog interesa Pinka i mog ličnog interesa - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu, a kako Alo! otkriva, finale Zadruge 6 publiku očekuje 8. juna.

Tragom ove priče ekipa Alo! kontaktirala je sa Željkovim bliskim saradnikom koji je otkrio detalje vesti koja je, među fanovima Zadruge, odjeknula kao bomba.

- Do završetka rijalitija ostalo je svega nekoliko dana, a kraj će se desiti mesec dana ranije u odnosu na ono što je prvobitno isplanirano - započeo je sagovornik, pa otkrio precizan datum poslednjeg emitovanja ovog programa.

- Iako je kraj planiran za početak jula, do njega će doći znatno ranije. Poslednji dan emitovanja jeste 8. jun, a ovo je ujedno i poslednja sezona Zadruge. Željko je ovim postupkom dokazao da mu je interes građana važniji od sopstvenog, iako je velika većina populacije pomno pratila sva dešavanja među zidovima „bele kuće“ - zaključio je za Alo! Željkov blizak poslovni saradnik.

Podsetimo, rijaliti program Zadruga emituje se već sedam godina, a trenutno se prikazuje njegova  šesta sezona. Stanovnici velelepnog imanja u Šimanovcima okupljani su iz celog regiona, a program je iz dana u dan obarao sve rekorde gledanosti.

Svi Pinkovi pobednici

Prva sezona Zadruge startovala je 2017. godine, a pobedničku titulu ponela je Kristina Kija Kockar.

Naredne sezone u ulozi pobednika našla se Luna Đogani, a sledeće godine Iva Grgurić.

Pobednica četvrte sezone ovog rijalitija bila je Kijina majka Nadica Zeljković, a u petoj sezoni pobedu je odneo Dejan Dragojević, koji se za to borio protiv svoje bivše supruge.

Gledaoci u neizvesnosti iščekuju pobednika šeste, a ujedno i poslednje sezone Zadruge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading