Milica Mitrović instagram
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Stravično nevreme koje je noćas zahvatilo Srbiju, nije zaobišlo ni Šimanovce, te je nastavak superfinala Zadruge 6 odložen za večeras. Time ste dobili priliku da vašim favoritima pružite još veću podršku.

Na nastavak superfinala Zadruge 6 doći će podrška i porodice 14 zadrugara koji se bore za vrednu nagradu od 50.000 evra.

Prvi superfinalisti koji su napustili superfinale bili su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora.

Noć su obeležile turbulentne situacije i prijatni i neprijatni susreti porodica i podrške superfinalista.

Naime, imali smo priliku da prvi put vidimo majku, ali i sina Ane Ćurčić, a u studiju je došlo do sukoba između Anine kume, Milene Kačavende i Ermine Pašović

Ove večeri, nakon 9 meseci, saznaćemo ko je pobednik šeste sezone rijaliti programa "Zadruga". Dešavanja sa velelepnog imanja u Šimanovcima uživo možete pratiti na programima TV Pink, kao i na portalu Pink.rs.

U trci za glavnu nagradu ostalo je 14 superfinalista i to Maja Marinković, Anita Stanojlović, Zorica Marković, Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Stefanović, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Lazar Čolić Zola, Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić, a neko od njih će na kraju večeri biti proglašen pobednikom šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading