"OVO JE NAJNEIZVESNIJA SEZONA DO SADA" Voditelj Darko Tanasijević sumirao utiske, pa se prisetio nezaboravnih trenutaka
Foto: Vladimir Marković

Najgledaniji rijaliti svih vremena ''Zadruga 6'' privodi se kraju, a gledaoci željno iščekuju da saznaju ko će ove godine poneti titulu pobednika, ali i kome će to odlikovanje izmaći. Godinama unazad, voditelj Darko Tanasijević uspeva da bude jedan od najomiljenijih voditelja. Iz dana u dan, on broji sve više vaših simpatija, a za portal Pink.rs odlučio je da otkrije, koji momenti su na njega ostavili najveći utisak, budući da je ovde godine bio njihovo rame za plakanje, savetodavac, ruka podrške, ali i glas razuma.

''Zadruga 6'' se privodi kraju polako se sabiraju utiskci, a sve zanima kakav je tvoj celokupni pogled na sezonu koja će uskoro dobiti pobednika?

Foto: Vladimir Marković

- Više nego ikad mi izgleda da je ovo najneizvesnija sezona do sada. Taman kad pomislimo da neki donos ide u jednom pavcu, oni nas demantuju i iznenade narednim postupkom. Upravo zbog toga mislim da je to razlog zbog kog su gledaoci bili prikovani za male ekrane, kao i kolege iz medija - rekao je Darko.

Sezonu za nama obeležilo je pregršt lepih, ali i manje lepih trenutaka. Koji od njih bi posebno izdvojio?

- Meni su uvek u fokusu dirljivi momenti, jer sam i sam takav. Tokom praznika, najupečatljivije su mi reakcije zadrugara na čestitke njihovih najdražih. Imao sam tu muku, ali pre svega i čast da sa njima proživim i doživim sve te emocije sa njima. Umeo sam i suzu da pustim, ali to je sastavni deo života, živi smo ljudi. Svega toga ću se uvek rado sećati - rekao je Darko.

Koji zadrugar te je pozitivno iznenadio, a ko pao u tvojim očima?

Foto: Vladimir Marković

 

- Nije bitno ko je pao u mojim očima, jer ja na njih gledam s profesionalne strane. Mnogo je bitnije ko je pao u očima naroda, a topokazuje plasman. Postoje zadrugari koji su me prijatno iznenadili, ali ne bih otkrivao svoj stav, jer bi možda utucao time na javno mnjenje. Jedino mogu otkriti je da su pojedinci uspeli da mi otklone predrasude, koje sam imao o njima i uverili me u suprotno - rekao je Darko.

Čiji susret sa porodicom će po tvom mišljenju biti najzapaženiji?

- Susret svakog zadrugara sa porodicom će biti na svoj nalin dirljiv, zanimlnjiv, spontan i upečatljiv. Ukoliko bih neke od njih izdvojio, mislim da će Anin susret s decom biti emotiva, jer ih mesecima nije videla. Čuli smo da će se Carev otac prvi put pojaviti u superfinalnoij večeri, verujem da će to biti upečatljivoi, ali i momenat kada Miljan Vračević ugleda svoju porodicu, za koju svi znamo da je jako vezan - rekao je Darko.

ALEKS SE PRESAVILA OD BOLOVA Zadrugarka kuka na krevetu i pravi grimase

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading