Taki, Brendon, Rodni govore u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Brendona, Takija Marinkovića i Rodnija. Komentarisali su trogao Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Meni je to prirodna rekcija Anina, nisu oni 30 u poznanstvu već 30 godina. Videli smo te neke njene ljudske osobine koje ona ima. Verujem da je njoj zaista žao. Sa moje tačke gledišta, video sam u dosta situacija da joj je stalo. Bio sam osam meseci sa Zvezdanom i isto mi je bilo krivo kad je to uradio - rekao je Rodni.

Kako si ti Taki doživeo ansrtaj na Maju? - pitala je Dušica

Taki, Brendon, Rodni govore u studiu

Printscreen

 

- Pale su teške reči. Ona je non stop Maju prozivala, ni malo nije naivno. Ne bih mnogo ni po Anđeli osuo paljbu, ali njoj na čast - rekao je Taki.

 Ljudi su bili mirni dva do tri dana i posle su ponovo počeli po starom. Ja sam baš vodio računa kako se ponašam i sebi ne bih dao za pravo da bilo koga gurnem, a kamoli udarim. Sve može verbalno da se radi - rekao je Brednon.

Je l' vam to bilo čudno kod Anđele, promena 180 stepeni - rekla je Dušica

- Blamantno je tako da se ponašaju. Doživljavale su se kao rivalke što se Zvezdana tiče. Počele su transparentno da pokazuju netrepeljivost i kulminiralo je fizičkim obračunom - rekao je Brendon.

- Okej zaljubiti se, ali nije normalno tući se, pa kad bi se svako ko je zaljubljen tukao. Ne opravdavam to, ali imam mišljenje o tome da pored toga što je nasrnula na Maju, mislim da nije bilo samo do Maje. vć je želela i da izađe - rekao je Rodni.

Taki, Brendon, Rodni govore u studiu

Printscreen

 

- Više puta sam se zapitoa šta su devojke videle kod Zvezdana kad nije neki prototip manekena, ali mislim da je preovladao njegov mangupski stil. Ana je ula kao mangup, pa je malo popustila u tomn stavu. Ne mogu da kažem da ga voli, ali i dalje ima neke emocije - rekao je Brendon.

- Meni je bilo čudno kad su skinuli bubice. On je dve godine sedeo kod kuće i pratio rijaliti, možda je tražio priču. Ubeđen sam da su hteli da se poigraju - rekao je Taki.

Taki, Brendon, Rodni govore u studiu

Printscreen

 

Stekao sam utisak da postoji mogućnost da se Zvezdan i Ana pomire jer ona je njemu i ranije praštala. Mislim to sa obe strane. Video sam par stavri kad sam izašao, taj razgovor bez bubica i malo sam bio sumnjičav oko dogovora zbog Zvezdanovog karaktera.

Zbog čega se Ana i Zorica sad toliko sukobljavaju? - pitala je Dušica

- Zorica nikome nije prijatelj i vidi ANu kao neki ventil za bitisanje u kući. Ana se na neki način udaljava od nje jer je Zorica ta koja radi nju, njenu priču i pokušva da bude prisutna u njenom svakodnevnom životu. To je neiskreno sa Zoričine strane i ne volim da boravim u Zoričinom prisustvu - rekao je Brendon.

"TI SI OBOLELA OSOBA" Marko i Sanja pokušali da izglade burne odnose, on ubeđen da nema izlaza iz trenutne situacije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading